Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 13km gyaloglassal hany kcalt...

13km gyaloglassal hany kcalt egettem el?

Figyelt kérdés

Osztalykirandulason voltunk es 13km-ert mentunk ma. 17/L

Szoval igy egesznapot osszeadva volt 13km. Aztan most vacsira (napkozben 800kcalt ettem) vacsira viszont ugye a 13km seta utan,megettem kb 200g rantotthust krumplival es rizzsel,eleg nagy adag volt ugyhogy nagyjabol 1000kcal lehetett.Most akkor igy egyenlitettem a setaval? Vagy ez most hogy van,setaltam es utana ettem akkor az lerakodik? Tudom egy nap nem oszt nem szoroz de azert kivancsi vagyok hany kcalt egettem el.

2017. máj. 19. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ha sima gyaloglással gyalogolok a futópadon (nem állítom a gépet hegymenetre fel, és átlag gyaloglási sebességet adok meg) akkor 4 km-re 250 kalóriát ad meg. Ha ezt veszem alapul akkor 13 km gyaloglással olyan 700-800 kalóriát lehet elégetni.
2017. máj. 19. 20:22
 2/2 anonim ***** válasza:
kb 500 kcalt, de komolyan arra a pár napra se lehet leállni? azért nem azalatt a pár nap alatt fogsz elhízni..
2017. máj. 19. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!