Ha ma összesen 2500at ettem de 2 és fél óra úszással kb 1400-1500kcalt égettem csak 1000 maradt az kevésnek számít?
Halat,túrót,sajtot,csirkemellet,paradicsomot,szendvicset,dinnyèt,tejet,sok vizet,magvaskenyeret,tejszeletet ilyeneket ettem
Nem vagyok kezdő:D de mèg nem csináltam így hogy ennyit úsztam ès ègettem el csak mert sportot kellett váltanom ez furi
Ez számít kalóriadeficitnek,az úszás mièrt jó? Eltüntetni idővel a kis hurkákat?:D:) 18/L
az úszás azért jó, mert a vízbe sokkal hatékonyabban adja le a hőt a tested, mint a levegőben. emiatt sok energiát emészt fel, hogy melegen tartsd magad. plusz az egész tested aktívan mozgatod, és kíméled az ízületeidet.
dinnye, túró. tej... szerintem a hasmenés miatt amit kaphattál ettől még ez a 2500 kcal sem szívódott fel rendesen. :D
:D neeeem nincs hasmenès
Ma normálisan ettem
2000 kcal körülit:)
Csak már unom ezt a csirkemell probody paradicsom hal ès cottage cheese-t reggelire
Más kaját tudtok ami jól lakó èrzèst ad ès jól indítja a reggelt?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!