Fogyott valaki úszással?
Figyelt kérdés
Sikerült valakinek úszással fogyni? Vagy esetleg más sportot válasstak?(mit?)2016. ápr. 2. 22:50
1/12 anonim válasza:
ad1. a fogyás nagyobb részt az étrenden múlik
ad2. az úszás pont nem a legjobb ilyen célra. kocogás, bicaj jobb erre a célra
2/12 anonim válasza:
A fogyás az étkezésen múlik, de gondolom ezt tudod.:) Az úszás jó kardió és szép izmokat is csinál, én ajánlanám, de azért önmagában ez sem elég.
3/12 anonim válasza:
Szép izmokat az úszás...? :D Derék.
4/12 anonim válasza:
Nekem elég szép izmokat csinált.:) Nyilván nem egy testépítő férfi izomtömegéről beszélek, de az karizom, amit én lányként szeretem volna, az úszással töltött évek alatt meg is jelent.
5/12 anonim válasza:
Gondolom, nem testépítő szempontból értette 2-es a szép izmokat.:-) Mellesleg nekem (is) sokkal jobban bejönnek az úszó srácok, mint a szénné gyúrt bodybuilderek.
6/12 A kérdező kommentje:
Nálam a fogyás lenne az elsődleges szempont.:)
2016. ápr. 3. 03:01
7/12 anonim válasza:
-fogyni igazából attól lehet,ha a jövőben sokkal kevesebbet eszel......
8/12 anonim válasza:
Lehet csak mozgással is fogyni, ha több energiát igényel, mint amennyit beviszel, én is így fogytam és fomásodtam. Ha izmot is építesz, akkor a test energiaigénye is.
9/12 anonim válasza:
Az úszás gyönyörű, tónusos testet csinál, és nem terheli az ízületeket. De diéta nélkül semmit nem ér az sem.
10/12 anonim válasza:
Érdekes, aki azt mondja, hogy az étkezésen múlik a fogyás, az mind lepontozódott. Pedig szerintem itt a legtöbbünk tapasztalatból mondja ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!