Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Van akit elhagynak mert elhízott?

Van akit elhagynak mert elhízott?

Figyelt kérdés
sziasztok.20 éves vagyok ,163 cm és 69 kiló.létezik olyan hogy elhagynak valakit azért mert elhízott? már fogyókúrázok csak annyira félek néha ,egy banántól is képek vagyok hízni sajnos :(
2017. máj. 16. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Van.
2017. máj. 16. 19:13
 2/7 anonim válasza:
Ez a kapcsolattól is függ. Természetesen van, de ha csak azt nézi rajtad, hogy épp hogy nézel ki/hány kiló vagy, akkor jobb is ha elhagy. Aki tényleg szeret az nem hagyna el ilyesmiért.
2017. máj. 16. 19:44
 3/7 A kérdező kommentje:
teljesen igaz:)
2017. máj. 16. 20:00
 4/7 anonim válasza:
Igazából szerintem az elhagyásnál van rosszabb, amikor meghízik valaki és a párjának már nem jön be és ezért megcsalja. Elhagyni persze a kényelem/pénz/gyerek/stb. miatt viszont nem akarja és így hülyét csinál dagi félből.
2017. máj. 16. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki húsz-harminc kilót hízik, az zavarhatja a másikat, főleg azért, mert egy picit tiszteletlenség a másik felé. Nemcsak nőknél, férfiaknál is. Nem szabad álszentnek lenni, hogy "de majd a párom elfogad" és a többi. Nem tudok teljesen együttérezni azokkal, akik zsírdisznóvá dagadnak, és utána a pasijuk/csajuk a szemét, hogy nem gerjed az óriási hurkákra.

Azonban te még idejében megfogtad, észlelted, teszel ellene. Ha ennek ellenére, ilyen nem jelentős(!) túlsúly mellett elhagynak, akkor azt mondom, hogy ne sírj utána... Ugyanis az életben jönnének még olyan időszakok (terhesség, öregedés, rossz időszak), amikor az ember nincs a topon. Ha ennyit nem bír ki a párkapcsolat, akkor már nehéz időszakokat sem feltétlenül.

2017. máj. 17. 05:54
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,próbálok tenni már ellene tenni igen sok zöldséget eszek vacsira is meg mozgok! :)
2017. máj. 17. 15:41
 7/7 anonim válasza:

Nagyon lehéz egyetme miatt kb 30 kg-ot híztam. A jó kapcsolatban a társ ezt elfogadja, de nekem fantasztikus kapcsolatom van. A barátnőm ösztönöz a fogyásra, tervezzük nyárra a napi szintű közös sportot, illetve velem együtt diétázik, és azt ígérte, hogy ő is lead pár kilót.

Szóval lehet ezt így is csinálni.

2017. máj. 18. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!