Elhízott a testvérem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen a szívem szakad meg,ha meglátom az öcsém,aki két éve cingár kisgyerek volt,mára pedug 62-3 kg 160 cmhez,nem kövér még,de elég erős alkatú,ráadásul nagyon gyorsan hízott meg,attól tartok õ is érzelmi evő,mint én, mióta anyámék elváltak azóta hízott meg,gondoltam akkora baj még nincs,hisz tényleg nem kövér,de ma láttam meg,hogy szétszakadt a bőre több helyen,na erre eltört a mécses,anyámnak hiába mondom,hogy tennünk kell valamit,hogy idejében megállítsuk a,folyamatot,de őt ez nem érdekli,segítsetek,mit tehetnék? Nem mondhatom neki azt,hogy fogyjon le,mert muszáj,és nem iis akarom,de az ő akarata is kell hozzá,nem tudom mivel motiváljam,mikpr az anyjáék tömik a szr kajával és mit sem foglalkoznak azzal,hogy szegény hogy érzi magát így,és hogy fogja mikor elkezdik nne adj Isten csúfolni..nagyon szeretem a testvérem,pont ezért szeretnék segíteni,mondja ő is,hogy rosszul érzi magát(kövérnek),de az anyjáék csak tömik..amit nem kíván meg arra is rábeszélik..már én megek emiatt lelkileg tönkre,kit tegyek? 21/L2016. jún. 29. 22:18
1/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok a hibákért,telefonról írok,megbolondultak a billentyűk :(
2016. jún. 29. 22:20
2/7 anonim válasza:
Figyelj, azt hogy leakar valaki fogyni vagy sem, mindenki saját maga döntse el, maximum biztatni tudod hogy egyen egészségesen, vagy mutass neki példát, legyen választása, hogy azt is eheti amit te. Emellett eljárhatsz vele futni, úszni vagy vmi sportra is. A lényeg, hogy ne piszkáld vele még te is, ha látod hogy úgyis zavarja, inkább mutass neki példát és próbálj kedvet csinálni az egészséges ételekhez/mozgáshoz. Ennyit tudsz tenni.:)
3/7 anonim válasza:
Mond el neki, téged hogyan érintett a szüleitek válása, és miért lettél te is érzelmi evő. Beszélj vele erről, mert ennek lelki okai vannak főként, az elhízás csak a jele a problémának.
4/7 anonim válasza:
Szerintem menj el vele biciklizni vagy akár süssetek/főzzetek együtt valami olyan ètelt ami egèszsèges ès finom. Sok sikert! :)
5/7 anonim válasza:
Tönkremész lelkileg abba, hogy az öcséd 62-63 kiló? Meg szétszakadt a bőre több helyen? Mi van???? Na törődj a magad dolgával! Az anyjáék? (Nem a mobil, te írtad kétszer is!) Kinek az anyja???
6/7 anonim válasza:
160 cm 60 kg, hmmm melyik a kettő közül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!