Adatok alapján mennyire vagyok elhízott?
Figyelt kérdés
14,5 éves lány vagyok. 166cm, 62kg, 92cm mell, 75cm deré, 98cm csípő/fenék. Én kicsit súlyosnak gondolom magamat. A nyáron jó pár kilót felszedtem. Úgy léptem ki az iskola kapuján még év végén hogy 57-58 kiló voltam majd úgy léptem be nyolcadikosként, hogy 64-65 kiló voltam. És hogy megjegyezzem nem nőttem semmit a nyáron. 2015 februárjában megmértek, 166cm voltam, a mostani októberi mérésen is 166cm. Anyukám mondta nyáron meg mostanában is hogy ne egyek annyi fagyit vagy édességet(nem mintha sokat ennék mert nem vagyok csokis) mert csak a fenekemre megy rá.Többen is kérdezték hány kiló vagyok és amikor közöltem velük hogy 64 akkor eléggé meglepődtek és voltak már olyanok is akiknek kicsúszott az a száján hogy fogyni kéne. Már egy jó ideje nem eszek édességet vagy ha igen akkor egy nap egy tejsütit vagy ritkábban pilóta és társaiból 1-2. Chipset és tábla csokit végképp nem. Mivel reggel mindig eszek és napközbe is, meg ebédelek a suliban így itthon csak ritkán eszek nehéz ételeket. Volt olyan hogy a vacsorám(ami 18:00 előtt van mert már hat után nem eszek) csirkemell volt salátával vagy tejfölös-túró barna kenyérrel vagy egy maroknyi mandula, de megesett már olyan is hogy délután kettőtől egészen másnap reggel 7-ig nem ettem semmit mert nem is voltam éhes. Nem koplalok hogy nem eszem napokig de ha nem vagy éhes akkor tényleg nem eszek. Táncolni járok heti 2-szer. A bemelegítéskor jobban elfáradok mint tesi órán, szóval sokkal keményebb. Mit gondoltok tényleg elhízott vagyok?2015. dec. 18. 15:08
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem, csak egy kicsit talán többet edzhetnél például otthon erősíthetnél vagy vmi ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!