Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogyok semmit?

Miért nem fogyok semmit?

Figyelt kérdés

Eddig se ettem sokat,1500-600 kcalt Naponta. Több, mint egy hónapja 800 kalóriát eszek minden nap(hétvégén van, hogy 1000-et). Ezek nagy része fehérje,saláta,köles,Graham kenyér,stb... Heti 5x eljárok futni, és minden nap szobabiciklizem egy órát. És konkrétan semmit nem fogyok. Ennél többet nem merek enni, mert ennek sincs haszna, de kevesebbel nem bírnám.

165 cm vagyok és 67 kg.

23l

2017. máj. 9. 08:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Keveset eszel.Javaslom Kalóriabázis.hu
2017. máj. 9. 17:48
 12/17 anonim válasza:
szerintem a leghatásosabb megoldás az, ha annyit eszel amennyit szeretnél, viszont ezzel arányosan mozogsz is. Ha úgy érzed ,hogy többet ettél mint eddig akkor mozogj többet is! Hidd el, hogy többet ér mint a diéták.És közben még jól is érzed magad.
2017. máj. 10. 20:24
 13/17 anonim ***** válasza:

"ha annyit eszel amennyit szeretnél, viszont ezzel arányosan mozogsz is."

Elméletben persze ez működhetne így. Csakhogy egy rossz étrenddel és nassolással akár napi ezer kcal többletbe is lehet kerülni, miközben egy óra intenzív mozgás éget mondjuk 400 körül. És mivel azért nem fogsz tudni egész nap mozogni, lévén hogy iskola, munkahely, stb. is van az életben, ezért simán hízhatsz továbbra is, napi edzés mellett. Lassabban, mint hogyha hevernél a kanapén, de ennyi.

Ha sikerült életmódot váltani, nagyjából helyreáll az anyagcsere és az ember azon képessége, hogy érzésre normálisan egyen és ne a rossz szokásai alapján, utána már súlytartáshoz működhet a sima "eszel, ahogyan jól esik és mozogsz eleget" filozófia...

2017. máj. 11. 13:55
 14/17 anonim válasza:
nekem úgy tűnt, hogy odafigyel arra, hogy mit eszik és nem nassol (bár szerintem nyugodtan lehet csak nem kell túlzásba esni), ezért sem tértem ki erre.
2017. máj. 12. 10:51
 15/17 anonim ***** válasza:

"úgy tűnt, hogy odafigyel arra, hogy mit eszik és nem nassol"

Nem, ő most jelen pillanatban brutálisan koplal. Többek közt ezért (sem) bíznám az ő esetében a "jóérzésre", mennyit, mit eszik.

2017. máj. 12. 13:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha én annyit ennék amennyi jólesik, valószínüleg már gurulnék :D
2017. máj. 12. 13:40
 17/17 anonim válasza:
#16 ezért fontos, hogy mellette mozogj is
2017. máj. 13. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!