Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 26 napja vezetem a kalóriabázi...

26 napja vezetem a kalóriabázist nem vagyok éhes nem fogyok semmit?

Figyelt kérdés

Egyszerűen sem centiben sem kilóban nincsen változás, 1500 kcal-t eszek naponta átlagba , amikor kezdtem akkor 67 kg-t mutatott a mérleg aztán a legkisebb eredmény 64,1 kg volt de az is csak azért mert épp az az egy alkalom volt mikor volt székletem mérés előtt.

Kb 2 napja mértem ezt az eredmény és most megint 64,6 vagyok.

Tegnap kíváncsiságból megmértem magam napközben délután akkor voltam 66 kg.

De már mértem 65 kg is éhgyomorra nem olyan rég kb 1 hete.

Nagyon ingadozik a súlyom.

Félek sosem fogyok le, sport nem sok van, lehet azzal meg lehetne pörgetni a dolgokat?

Régen ha éhes voltam fogytam, most nem vagyok éhes alig alig megy le valami.

És borzasztó rossz nézni hogy mikor már egyszer kevesebbet mutatott a mérleg utána megint több vagyok rá 1-2 napra.

Cm-ben semmi látszata.

Napi hány órát kell mozogni hogy elégessek annyi kalóriát hogy legalább 4 kg lemenjen 1 hónap alatt?

Vagy ilyen lassúnak kell lennie a tartós fogyásnak?

2015. máj. 9. 08:24
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
1500 kalória az csak egy dolog. Miket eszel? Amúgy felesleges ilyen sűrűn mérned magad, pont azért, mert ingadozik a testsúly és csak demotiválod magad.
2015. máj. 9. 08:26
 2/5 anonim válasza:
64 kg nem olyan sok, sőt egèsz jó. Szerintem nagy haladás hogy ennit leadtál. De ha még fogyni akarsz itt van néhány tipp.Fontos, hogy miből mennyit eszel. Pl.: a zöldségeket, gyümölcsöket részesítsd előnyben és törekedj a változatos táplálkozásra! Ne törődj a kalóriával. Próbáld meg a gondolataidat pozitív irányba terelni pl. Sikeres vagyok! Ma jó munkát végeztem! Minden nap mondj magadnak 5 jó dolgot a napodban. Csökkentsd a stresszet magad körül. Fontos a napi mozgás is. Sok sikert! :)
2015. máj. 9. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem ingadozik nagyon a súlyod, csak amennyire normális egy embernél.

Úgy tűnik, Neked még ez is sok kalória a fogyáshoz, de mivel ezen már nem lenne jó csökkenteni (bár ha bírod, egy picit még lehet), szerintem mozogj többet, az jót tehet az anyagcserédnek is. S bár a kalóriadeficit az aduász, a kalóriafelhasználásba bekavarhat sokminden s az egészséged miatt sem számít, mit eszel. Megpróbálhatsz változtatni valamin, a legtöbbünk étkezésén még van mit fejleszteni, javítani...

2015. máj. 9. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
55kilóval kelek, 57-tel fekszem. Normál napi ingás, hisz emésztetlen kaja, feleslegben lévő víz, anyagcsere végtermékek is benned vannak még.
2015. máj. 9. 19:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm eddigi válaszaitokat.

Értem csak nehéz elhinni hogy ennyire lassan megy a fogyás , és közben jön a nyári szezon.

Tegnap nézelődtem a kalóriabázis oldalamon, és találtam egy adatot ami 41 nappal ezelőtt mértem.

Mell 90 derék 80 csípő 90.

Ugyanis amúgy én már több mint 1 évvel ezeelőtt regisztráltam csak már 27-dik napja vezetem rendszeresen újra a kalóriabázist.

Az benne az elszomorító hogy most a mell 93 cm, a derék 79 a csípőm 97 cm. De ha összezárom a két lábam és a legszélesebb részen a seggemet körbe mérem akkor 104 cm-re jön ki a legszélesebb rész.

Elszomorít hogy kezdéskor 65 kg voltam és most is kb ott vagyok majdnem ahol kezdtem csak szélesebben. Azt hiszem drasztikus sportba fogok kezdeni hogy legyen eredmény.

2015. máj. 10. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!