Miért nem fogyok semmit?
Én ezt nem értem, teljesen el vagyok keseredve.
32 napja 98,6 kilorol indultam. 1400-1600 kcalt eszek (70-100 g fehérje, max 170 g szénhidrát, max 47 g zsír).
Lefogytam kb három kilót nagyjából két hét alatt.
Most pedig két hete 95,8 kiló vagyok és semmit nem változok :((( Egyszer voltam egy kilóval kevesebb, de aztan tartottam egy görbe estét (=megettem egy közepes krumplit és egy sajtburgert és másnapra felszedtem egy kilót)
Azóta pedig hiába járok kocogni és eszem a nyamvadt roston sült csirkét salátával, miközben tök nehéz megállni hogy ne bűnözzek, mert körülöttem mindenki eszi a finom kajákat, nem fogyok egy grammot sem!
Belefáradtam, hogy hiába küzdök, nem fogyok és sosem leszek olyan szép mint egy átlagos lány aki meg bármit ehet.
Teljesen elveszett a lelkesedésem.
ha számolod a kalóriákat, akkor nyugodtan ehetsz sajtburgert is, csak férjen bele a kalóriakeretedbe.
Nem kell csak csirkét és salátát enni. Unalmas, egyhangú, nem lehet tartani.
Nyugodtan egyél mindent, csak vigyázz a mennyiségekre.
1 hónap alatt szerintem 3 kiló teljesen jó.
Majd megy a többi is, nyugi. Csak ne add fel.
Szerintem jót tenni, ha tényleg változatosabban ennél. Akkor jobban bírnád is, na meg a szervezetnek is jó, ha többféle kaját kap. Nem tudom, hogy mozogsz-e, de az is segítene kicsit felpörgetni a fogyást.
És vigyázz, hogy valóban jól számold a kalóriákat, jól mérj, nehogy kiderüljön, hogy igazából többet ettél, nem csak a tervezett napi célt.
Változatosan igyekszem azért enni. Azt is írtam, hogy minden nap járok kocogni.
Ket hete semmit sem mozdul, sőt csak nehezebb leszek
Nő vagy? Nem most jön meg?
Az szokott ilyen kellemetlen dolgokat okozni.
A lényeg, hogy most ezért ne add fel, hanem folytasd és akkor jön az eredmény is.
Nem a menzesz miatt van mert mar ket hete ez megy
Betartom a kereteket, jo eszek csokit de azt is szigoruan beleszamolom es ugy eszek hogy az is beleferjen...
Lassan ott tartok hogy feladom
Ha feladod, akkor nem lesz eredmény.
Ne méregesd magad hetente. Havonta egyszer elég.
És egy hó alatt 3 kg, normális eredmény.
Nincs is miért feladnod.
Szóval ne keress semmi kifogást, hanem folytasd szépen tovább.
És ha most abbahagyod, akkor jó lesz?
Nem hízol!
1 kg hízás nincs. Elmegy az ember wc-re és ennyivel könnyebb lesz.
Szóval hagyd abba a sajnálkozást
Folytasd és majd 1 hónap múlva mérd meg magad.
Amíg ezeket a kérdéseket kiírtad, addig futhattál volna már 15 percet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!