Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha csak 800-1000 kcalt eszem...

Ha csak 800-1000 kcalt eszem egy nap, de annak nagyrésze szénhidrát, akkor fogyhatok?

Figyelt kérdés
Persze normális ch, mint rizs vagy teljes kiőrlésű kenyér. Emellett zöldségek,tojás,csirke. Így igye tudok fogyni?
2017. máj. 7. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, majd a háromszorosát visszahízod, tapasztalatból írom.
2017. máj. 7. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez koplalás
2017. máj. 7. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindegy, mit eszel, ha a napi ajanlott minimumnal kevesebb kcal-tviszel be, akkor fogysz. De mi lenne, ha elnel ahelyett, hogy az eletedhez elengedhetetlen dolgokat vonod meg a szervezetedtol?
2017. máj. 7. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Igen fogysz vele. De nem lenne jobb napi 1500-1700 kcalt enni, ugyan úgy lefogyni és jól érezni magad? Ahelyett, hogy 2 hónap alatt fogysz le 10-15kgot szenvedve és kórházban kikötni? Már ha nem kerülsz előbb kórházba vagy adod fel... és szépen vissza hízlalnak vagy te hízod vissza mert feladtad. 1500 kcallal szépen letudsz fogyni, ha mozogsz rendszeresen 2000-2200 kcalt is megehetsz intenzitástól függően. Fél év alatt 15 kgtól meg is tudsz szabadulni, szép formás és tónusos tested lehet, a gebe és sápadt állandóan fáradt helyett. Evészavarom volt évekig, kijöttem belőle és sikerült több, mint 10 kgot fogynom napi 1700 kcallal! Ha gondolod írj nyugodtan!
2017. máj. 7. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Ha 1500 kcalt eszel szénhidrátdúsan, akkor is fogyhatsz, de legalább a koplalás hátrányait elkerülöd...
2017. máj. 7. 15:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnek igaza van, én is tapasztaltam már. Az elején persze, hogy fogsz, de egyrészt nem tudsz mindig ilyen keveset enni, falásrohamaid lesznek, másrészt egy idő után a szervezeted hozzászokik és ebből is csak raktározni fog, tehát hízni, ráadasul hájat, a leépült izom helyett.
2017. máj. 7. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon szépen kérlek, hogy ne koplalj! 800-1000 kalóriával tönkre teszed a szervezeted.

Valóban az elején fogyni fogsz, de a szervezeted rövid időn belül meghúzza a vészféket, rakátorzni kezd, és nem fog tovább mozdulni lefelé a mérleg.Jól mondják előttem, a falásrohamok is lehet, hogy befigyelnek, mivel éhezteted magad.

Tagja vagyok facebookon egy csoportnak, ahol a csajok ingyenes szakértői segítség mellett diétáznak, és edzenek, és gyönyörű szépen alakulnak. Sokaknál már 1 hónap alatt megdöbbentő a változás. Ha írsz privát üzit, nagyon szívesen belinkelem neked a csoportot, és ha bármiben segíthetek, csak szólj, mert nagyon szívesen :)

2017. máj. 8. 08:25
 8/8 anonim ***** válasza:
A hatodiknak érdekes gondolatai vannak, ha azt hiszi, hogy az emberi szervezet képes 800 kcal alá vinni a működési energiaigényét (lehet, hogy 1-2 csodalény akad, nem tudom, de a többség nem ilyen)... Nem, ennyit nem lassul az anyagcsere, nyilván fogy az ember, csak roppant egészségtelenül.
2017. máj. 8. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!