Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan fogyhatok le 12 évesen?...

Hogyan fogyhatok le 12 évesen? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval 160cm vagyok már 11 éves korom óta ennyi vagyok (amióta megjött a menszeszem 11 éves koromba) nem nőttem és nem is szeretnék nőni.64 kg vagyok ami szerintem nagyon sok ezért le szeretnék fogyni minimum 50 kg ra. Hogyan tudnám ezt megvalósítani? 4 hónap alatt megtudom valósítani? Nagyon vágyok arra hogy amikor kezdem a hetediket vékonyan kezdjem a tanévet (tartós fogyást szeretnék elérni) jah és nagyon megköszönném ha segítenétek szóval mit kell ilyenkor enni mit sportoljak esetleg melyik sport égeti legjobban a zsírt a görkorival lehet fogyni?Hány kcalt egyek stb. Akinek kell kép priviben küldök ;) Szóval tartós fogyást szeretnék. Mert egyszer 3 óra után nem etem ebédre brokkolit etem és nem ettem cukros zsíros sza#rokat szóval igy lefogytam 50re de viszahiztam akaraterőm az szerintem 70% na mindegy akinek kell kép privi nah köszi a válaszotokat előre is ;) :)

2017. ápr. 25. 20:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fejlődő szervezet akar fogyózni? Baj lesz ebből, meglásd!
2017. ápr. 29. 11:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Milyen arca van ennek a kisgyereknek, hogy osztja itt az észt! Jó lenne utána nézni először dolgoknak, mielőtt az okosok még okosabbnak akarnak itt tűnni.
2017. ápr. 29. 11:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Na eloszor is nagyon ronda h igy beszelsz 12 eves letedre

Masodszor mond meg a szuleidnek h fogyni akarsz es vegyenek neked egyeszseges kajakat (teljeskiorlesu kenyer a feher helyett, sovany husok, rengeteg zoldseg, sok gyumolcs) es ne egyel csokit, cukros kekszeket, fankot, kakaos csigat stb.

Ha szeretnel nyugodtan irhatsz privatot h kapj egy normalis valaszt csak ne beszelj csunyan mert attol falra maszom.

Ja es mozogj, ha sportolsz valamit az jo de menj el setalni/futni vagy tornaz otthon, biciklizzel.

2017. ápr. 29. 12:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Látnátok milyen kemény ez a kislány privátban.
2017. ápr. 29. 12:52
 15/16 A kérdező kommentje:
Jajj kislány azért nem vagyok :"D a privát az privát
2017. ápr. 30. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem kezdj el sportolni ;) fejlődő szervezet vagy még. Egyébként heti fél/1 kg fogyás az ideális. Kerüld a fehér lisztes dolgokat és a cukrot. Egyél sok zöldséget husival, de legyen mellette szénhidrát is mindenképp. Barnarizs, basmati rizs vagy teljes kiőrlésű tészta. Vacsorázni pedig nyugodtan vacsorázz, csak mondjuk túrót zöldségekkel sonkával, tojást főtten, rántottaként, tükörtojás, paradicsom saláta mozzarellával vagy tonhalsaláta :) Végtelen sok lehetőség!

Egyébként van egy elég jó szakember a témában. Ha érdekel, hogy merre találod az ő munkásságát, írj privátban nyugodtan :)

2017. máj. 14. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!