Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan fogyhatok le 12 évesen?...

Hogyan fogyhatok le 12 évesen? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval 160cm vagyok már 11 éves korom óta ennyi vagyok (amióta megjött a menszeszem 11 éves koromba) nem nőttem és nem is szeretnék nőni.64 kg vagyok ami szerintem nagyon sok ezért le szeretnék fogyni minimum 50 kg ra. Hogyan tudnám ezt megvalósítani? 4 hónap alatt megtudom valósítani? Nagyon vágyok arra hogy amikor kezdem a hetediket vékonyan kezdjem a tanévet (tartós fogyást szeretnék elérni) jah és nagyon megköszönném ha segítenétek szóval mit kell ilyenkor enni mit sportoljak esetleg melyik sport égeti legjobban a zsírt a görkorival lehet fogyni?Hány kcalt egyek stb. Akinek kell kép priviben küldök ;) Szóval tartós fogyást szeretnék. Mert egyszer 3 óra után nem etem ebédre brokkolit etem és nem ettem cukros zsíros sza#rokat szóval igy lefogytam 50re de viszahiztam akaraterőm az szerintem 70% na mindegy akinek kell kép privi nah köszi a válaszotokat előre is ;) :)

2017. ápr. 25. 20:46
1 2
 1/16 anonim válasza:

Szia! Te még nagyon-nagyon fiatal vagy, még totálisan kisgyerek. Mozogj sokat, egyél kedvedre egészségesen, még ne foglalkozz ezzel, bőven elég 2 év múlva is tőrödni.

Engem ez 14 évesen kezdett el érdekelni, de nem vittem túlzásba, csak mértéket tartottam.

17/f

2017. ápr. 25. 20:52
 2/16 A kérdező kommentje:
Szia köszi a választ de szerintem meg ha gyerek vagyok valamivel lefogyhatok mert engem nagyon zavar a súlyom :(
2017. ápr. 25. 21:14
 3/16 anonim ***** válasza:
22%

Szia!

Szinte biztos hogy nőni és alakulni fogsz még, én is ennyi idős koromba duci voltam, 160 pár centihez 70 kiló. Aztán az évek múlásával egyre többet sportoltam egyre jobban érdekelt mit és milyen minőségű ételt eszem, jelenleg 17 éves lányként 173 centihez vagyok 64 kiló.

Én azt ajánlom hogy járj el valamilyen sporta esetleg szakkör keretében (én röplabdázom, az nagyon csinosít) bármit amit szeretsz. Ha ven lehetőség rá biciklivel vagy gyalogj járj suliba. Nyáron sokat legyél kint, csinálj amit szeretsz ha van kutyád vidd el sokszor sétálni stb.

Egyél rengeteg zöldséget gyümölcsöt. 6 után ne egyél. Kerüld az édességet, a péksüteményeket, a cukrot, a fehér lisztet. Egyél inkább több húst, sajtot, tejtermékeket, köretként rizs,bulgur, köles és persze zöldség. Egyél egy nap többszört keveset, 5x minimum. Sok víz. 6-7 után ne egyél.

Neked diétáznod semmi képpen sem szabad még. Ne vonj meg magadtól semmit,fejlődő szervezet vagy. Táplálkozz egészségesen, mozogj sokat, amit csak szeretsz. Ha ezekre odafigyelsz, az idő plusz ez az odfigyelés dolgozni fog rajtad. 12 évesként 4 hónap alatt ne igen akar lefogyni 12 kilót. Lógni fog a bőröd ilyen fiatal lány létedre. Ezért kell okosan csinálni, nem koplalni és mozogni mozogni mozogni. Heti 0,5 kg fogyás az ideális szerintem, ha ilyen tempóban haladsz akkor szépen fogsz fogyni és kevesebb lesz az esélye a visszahízásnak.

2017. ápr. 25. 22:24
 4/16 anonim ***** válasza:
17%
Bocsánat, kétszer írtam bele hogy 6 után ne egyél. A 3 óra utáni nem evés szerintem túlzás
2017. ápr. 25. 22:27
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Mikor felejtik már el az emberek ezt a hat után nem evés hülyeséget?? Nem az időpont számít, hanem a napi összbevitel.
2017. ápr. 26. 08:53
 6/16 anonim ***** válasza:
16%

6-7 utáni nem evés azért fontos, ha valaki fogyni akar kicsit mert amit 6 után eszik, szinte tuti hogy elraktározódna. Akkor már semmit nem csinálsz. Persze, ha evett a nap során 500 kcalt aztán 8kor vacsorázik valamit akkor nem, de egy normál étkezés esetén igen.

Plusz egyébként ha lefekvés előtt 2-3 órával nem eszel, jobban alszol. Nálam legalábbis így van. :)

2017. ápr. 26. 17:21
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

"ha valaki fogyni akar kicsit mert amit 6 után eszik, szinte tuti hogy elraktározódna."

Ez a hülyeség, teljesen ugyanaz a hatása a vacsorának, ha este nyolckor eszed, mintha ötkor ennéd. Mindegy milyen elosztásban viszed be a pl.1600kcal-át, ugyanannyit használ el belőle a szervezet.

2017. ápr. 26. 18:46
 8/16 anonim ***** válasza:
kép lehetne. valami mozgás kéner és meg van oldva
2017. ápr. 26. 19:43
 9/16 anonim válasza:

Haha a szervezet majd nézi, hogy ha 9 órakor eszel valamit, akkor azt egyből hájjá alakítja... de ha 5:59kor az még nem gáz.

Nagyon egyszerű megoldás: no cukor, no liszt, no tej. Sok zöldség, csirke/hal/marha, lassan felszívódó szénhidrátok. Valamint tartani a mértéket, mert fogyni csak kalóriadeficittel lehet. A sport pedig segít feszesebbé tenni, de hiába, ha a kajára nem figyelsz.

2017. ápr. 27. 11:30
 10/16 A kérdező kommentje:
Ku#rva jó lenne ha nem azon veszekedne 10-ből 7 válaszoló hogy a hat után nem evés jó e vagy rossz. Kérlek ne offoljatok hanem a kérdésre válaszoljatok :(
2017. ápr. 27. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!