Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Azt a fránya 2 kg-ot hogyan...

Azt a fránya 2 kg-ot hogyan dobjam le?

Figyelt kérdés
Szülès előtt 50 kg voltam. Tavaly januárban szültem. Ezt az állapotot szeretném újra elérni de 52 alá nem tudok menni stagnálok. Vkinek vmi ötlet???
2017. ápr. 18. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért olyan fontos, hogy mit mutat a mérleg?

Táplálkozz egészségesen, legyen minden napod része a mozgás, érezd jól magad a börödben. Nem fontos, mit mutat a mérleg.

2017. ápr. 18. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Most nem azért de 2 kg ekkora probléma?! Én annak örülnék ha még vagy 5-6 rám jönne. Nemhogy kettőt leerőszakoljak magamról. De tudom bennem van a hiba.
2017. ápr. 18. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyikötökben sincs hiba, csak mindkettötöknek más a fontos.
2017. ápr. 18. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbáld elfogadni magad..
2017. ápr. 18. 16:18
 5/7 km4xs válasza:
Óh, ha két kilóval lenne gondom szülés után...:D Hol van az a két kiló felesleg, csak a mérleg mutatja, vagy esetleg a hasadon csípődön látszik?
2017. ápr. 18. 17:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Végülis nem olyan nagy a probléma csak az önbecsülésemnek tenne jót h szülés után is képes vagyok visszanyerni a régi alakomat:)
2017. ápr. 18. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
A régi alak nem azt jelenti, hogy ugyanannyi kiló vagy! Az ember testtömege sok mindenből egyszerre adódik össze, nem jelent ugyanolyan alakot ugyanaz a testtömeg.
2017. ápr. 19. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!