2 hete aktívan diétázok odafigyelek mikor mit és mennyit eszem mellette sportolok is 3 napos léböjtkúrát tartottam számolom a kalóriákat is rendesen vannak kilengéseim mint mindenkinek pl a mai 2 puszedli vagy tegnap 1 kis kocka csoki de ezeket bele kalkulálom a napjaimba és annyival többet mozgok. Az energia italról kávéról és teáról nem tudok lemondani de teához kávéhoz 2 tk barna cukor és fél deci tej energia ital zéró kalóriás pontosabban 9kcal/doboz ebből hetente 2 doboz elmegy,tea-kávé napi 1-1 .Tésztát kenyeret száműztem, halat és csirkemellet eszem plusz zöldség gyümölcs a napi aktív 30 perces mozgásom mellett ott a házimunka és a gyerek nevelés is és mégis 2 kilóval vagyok több mint a kezdő súlyom pedig előtte mindent megettem volt hogy egyszerre 2 tábla csokit is mellé cukros üdítők tészta kenyér és ez napi rutin volt most meg semmi... Ez hogy lehet? volt már valakinek hasonló tapasztalata?
2017. márc. 15. 19:45
1/8 anonim válasza:
Úgy lehet, hogy 2 kg-t simán ingadozhat a súlyod. Valószínű, hogy nem fogytál még, viszont attól függően, hol tartasz a ciklusodban, hol több, hol kevesebb víz van rajtad. Most éppen több.
2 hét még kevés, ennyi idő alatt nincs eredmény.
2017. márc. 15. 19:58
2/8 A kérdező kommentje:
Valóban így lehet de ennyi megvonás és 0 eredmény ez így kicsit kiábrándító... ha 1 kiló lement volna akkor még jól is érezném magam esetleg 30dkg is megnyugtatna de most nagyon tanácstalan vagyok... ismerőseim szerint nem embernek való amit csinálok ha 1200kcalt eszem 1300-at mozgok le csak hogy ne legyen többlet kalória...
2017. márc. 15. 20:04
3/8 anonim válasza:
Az ismerősöket le kell sz@rni, csak hátráltatnak. A kérdésedre térjünk vissza két hónap múlva, ha még aktuális lesz.
2017. márc. 15. 20:12
4/8 anonim válasza:
Nekem kellett 1,5 honap mig a fogyas beindult de en nem vontam meg magamtol semmit csak keveset ettem, neha többet , voltak nassnapok. Nem vontam meg semmit . Az h nem eszel kenyeret es ennyi mindent megvonsz , nem fenntartható hosszútávon , es recept a visszahizashoz, ha fogysz is. Stresszben tartod a szervezeted.
Lehet h minden megvonas mellett ugyanannyi kalóriat eszel mint fogyókúra elött .
2017. márc. 15. 20:19
5/8 A kérdező kommentje:
Igazából zavar a dolog mert a versenysúlyomhoz mérten (55kg) most 17,5-el vagyok több az én apró 165cm-emhez 72,5 kiló ami rengeteg és már rosszul vagyok magamtól... 7 hónapja szültem 10 kiló le is ment diéta nélkül pusztán a kenyér és az üdítők mellőzésével és 0 diétával de persze zabáltam és nem is tornáztam mégis 83-ról 2 hónap alatt 70,5 voltam így neki láttam hogy leadjam a többit is ehelyett csak híztam. Ez nagyon elkeserített.
2017. márc. 15. 20:19
6/8 A kérdező kommentje:
Régen 3000-4000 kcal volt a napi bevitelem és 0 sport, most 1200-1500 kcal és körülbelül ugyanennyi kalóriát felhasználok testmozgásra ha nem többet...
2017. márc. 15. 20:21
7/8 anonim válasza:
Nyilván testsúlyingadozás, ne aggódj már, ehhez türelem kell.
Nem tudom, mit eszel, de nem értem, aki megvonásokat emleget, ez nem is sok megszorítás és de, lehet gabona nélkül élni. Sokan megteszik. A ketogén diéta SOKKAL durvább s azt is életmódként alkalmazzák sokan, sok-sok évig s jókat esznek. Nyilván ne tiltsuk le a legfontosabb ételeinket, de nem kell mindenfélét enni.
2017. márc. 15. 21:44
8/8 anonim válasza:
mi a tokom az hogy beindul a fogyas? kevesebbet eszel+mozogsz akkor fogy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!