Napi 1000 kcal hülyeség?
4 kilót szeretnék fogyni. Másfél hónap alatt napi 1000 kalóriával ez elérhető? 165 cm és 54 kg vagyok.
14/L
Ehhez a magassághoz az ideális súly 59 kg, az ideális intervallum 53-65 közt. Miért akarsz fogyni? Főleg koplalással?
Izmot vesztesz, emiatt formátlan leszel, és zsíros (ugyanis a zsír nagy része -ha van - maradni fog) leszel.
Az a baj, hogy ha ezt megcsinálod, és leadtad a 4 kilót, utána nagyon gyorsan 10-et fogsz hízni. Nem szabad koplalni, pont ezért. Magaddal szúrsz ki, mert most tökéletes a súlyod, de el fogod rontani.
Tudom, hogy most azt gondolod, hogy nem, de sajnos igen, mert ez törvényszerű koplalás után, és nem te leszel az egyetlen kivétel. :(
miert pont 4et?
Hogy elmondhasd magadrol hogy 50 kilo vagy, mert a baratnod is csak ennyi?
Ne halgass rájuk. Én is 14/L vagyok, 165 cm és 49-50 kg között van a testsúlyom. ÉS IGEN, EGÉSZSÉGES VAGYOK.
Te viszont nem leszel, ha nem eszel naponta legalább 1200 kalóriát. Ha nincs meg ez a mennyiség, a tested elkezd raktározni, és nem fog csökkenni a súlyod. 1200-1500 kalória / nap, reggelire többet egyél, mint vacsorára, sok gyümölcs-zöldség, napi legalább fél óra aktív testmozgás (nem csak futás lehet), napi négy-öt étkezés; kb. 3 óránként (uzsonnára-tízóraira gyümölcs/zöldség), este 7 után már ne nagyon egyél, aludj legalább 8 órát, reggel igyál egy nagy pohár vizet (akár citromlével), még mielőtt reggelizel.
Hajrá! :)
itt vezetheted mit mikor és mennyit eszel hogy mennyit akarsz fogyni és mennyi idő alatt így kikalkulálja számodra mennyit kell enned 1 nap ha azt mondja 1500 akkor egyél 1300-at és mozogj amennyit tudsz napi 5-10 perc is sokat számít... 4kg nem sok gyorsan lemegy :*
Drága előző, az nem jutott eszedbe hogy mindenkinek más a testalkata? Simán lehet hogy a kérdező 50 kilóval egészségtelenül sovány lenne.
Amiket leírtál annak a nagy része közhelyes marhaság minden valosagalap nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!