Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez nagyon érdekelne (? )

Ez nagyon érdekelne (? )

Figyelt kérdés
Először is elnézést kérek amiért ilyen kategóriába soroltam, de ide illett a leginkább. Ugye az hogy élünk és egyszerűen vagyunk az is kalóriát éget. Persze nem ezt választom sport helyett csak érdekelne hogy egy átlagos 14 éves 155cm-es lány azzal hogy mondjuk rengeteget van ébren sokkal több kalóriát éget? Lehet hogy hülyén hangzik a kérdés de csupán azzal hogy vagyok és pl ülök azzal égetek e? Szerintem ez nagyon érdekes téma (igen tudom persze ezzel működik a szervezetem) de nem lehet kiszámolni hogy egy egyszerű 1 órás fekvés mennyit éget? Köszönöm!

2017. márc. 14. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Dehogynem, beírod Google-ba, hogy pl "fekvés kalóriaégetés", máris kidob egy csomó táblázatot és kalkulátor

Nem tudom, sokkal-e, de ha ébren vagy, biztosan több kalóriát égetsz el, mintha aludnál

2017. márc. 14. 21:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Kalkulátorba megnézed mennyi az anyagcseréd kb súly,nem,magasság,kor alapján, és ha egész nap fekszel meg ülsz, akkor ezt beszorzod kb 1.3-1.4-gyel, elég jó közelítő értéket ad.
2017. márc. 15. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!