Szerintetek jól ettem? 21,26 a BMI-m, s ehhez mérten érdekelne a válaszotok!
Reggeli: 1szelet barnakenyér,megkentem vajjal( eredeti nem sima reklám vajjal) 1szelet csirkesonka
Tízórai:1adag zabkása (4evőkanál zabpehely,2evőkanál korpa, fahéj,édesítő...s eztegybefőztem tejberizs elkészítése szerint)
Ebéd:karalábépüré,1db sült csirkeszárny,1szelet barnakenyér megvajazva,zsírszegény kakaó édesítővel.
Vacsora:ide pedig majd 1db főtt tojás,5dkg zsírszegény túró,1szelet sonka.
Ezt gondoltam vacsinak.
A BMI-m ideállis de szeretnék egészséges úton leadni úgy 8kg-t, estére 1óra kocogás 30perc séta lesz a mozgásom.
Ezzel az étkezéssel szépen lassan meglesz a várt erdemény?vagy mint változtassak?s ez eddig hány kalória?amiket leirtam.Előre is köszi !
Szerintem túl kevés a fehérje, bár nem számoltam ki. De egy csirkeszárny, egy tojás, 5 deka túró s ilyenek... Nem tűnik soknak még nekem sem, pedig én se vagyok a roppant nagy fehérjebevitel mellett...
A zöldség is vajmi kevés s gondolom, a kalória is, de fogalmam se lehet, mennyi egy szelet kenyér pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!