Amióta szoptatom a babám, jobb esetben stagnál a súlyom, de inkább fölfelé vándorol. Ehhez képest nappal is vissza kell fognom magam (sosem lakom igazán jól), és rendszerint fölébredek éjjel, hogy farkaséhes vagyok - mit kellene tennem?
Azt olvastam, hogy a szénhidrát laktat a legkevésbé (ezt tapasztaltam is), a fehérje a legjobban, s a zsír se rossz eme szempontból.
Nem tudom, hogyan s mit, mennyit eszel, de változtatnod kellene valamin, a szénhidrátcsökkentést ajánlom. Főleg a gyors felszívódásúakat kerüld.
Ne koplalj, jól kell laknod és nem szabad felébredned éjszaka! Szoptatáshoz kell az energia.
Étkezz egészségesen, kerüld a magas GI-es ételeket, műkajákat.
Szerintem, amíg szoptatsz, ne koplalj semmiképpen! A babó legyen az első. Én is hiú vagyok, de szoptatás alatt ettem rendesen mindenfélét.
Majd utána elkezdhetsz valamilyen fogyókúrát.
A sok fehérje, sok folyadék fontos.
Nekem fél éves múlt a babám, most érett meg bennem, hogy el kellene kezdeni egészségesebben táplálkozni, és mozogni is valamit. :-) Mert már elegem van a testemből . :-)) Nem sok felesleg van rajtam, de engem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!