Udv. Emberek erdekelne hogy szerintetek az sok /normalis/keves ha 23 evesen,153 cm magasan 46 kilo vagyok?
Azért ha ezt meg kell kérdezni, hogy szerinted sok-e vagy normális vagy kevés akkor neked komoly önkép értékelési zavarod van, ezért nem árt elmenni egy pszichiáterhez.
Ha nem ez a gond akkor csak az egodat jöttél ide növelni?? Nagyon unalmas már, hogy egy majdnem anorexiás kinézetű leányzó nyafog, hogy kövér.
:D onnet ez a hizas fobia nallam mert evekig duci voltam es felek ne h megint olyan kover legyek. ellemi suli 5-6 -ttol egeszen kozep suli befejezese utan 1 evvel akkor fogytam le meghozza elegge jelentosen.
61 kilorol ,kis idore 44 kilora most 46 es 47 kozt vagyok ugy altalaban.Elvezem h mindenkinek tetszek ,mert ulyan ducin nem tetszettem senkinek sem meg magamnak sem.Most tele vagyok onbizalommal.Esetleg otlet hogy tudom meg elintezni azt, neha kicsit mintha fellene fujva az arcom :/ .Mit keruljek azon kivul h iszom a vizet amennyit megtudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!