Tudok úgy koplalni, hogy nem leszek éhes?
Attól függ. Van, aki soha nem éhes.
Én 1000 kcal mellett akkor tudok pompásan jóllakni, ha kb. 90% a zsír. Ugyebár ez viszi az izmot, többek között, én még a 3 napot sem csináltam végig emiatt (utálok izmot veszteni). Amúgy roppant élvezetesen ettem, az a rész bejött.
1300 kcal épp elég nehéz, az se megy 4 napig egyfolytában, mégis mi a lótúró venne rá arra, hogy még kevesebbet egyek s belassítsam az anyagcserémet s fokozott izombontás legyen? Nem látom értelmét.
Ha valaki olykor 1-2 napig böjtöl, annak még lehet értelme, de koplalni... Szabad akaratból, amikor van étel?!
Hát én már csak formalitásból eszek mikor tudom, hogy anyummal több ideig leszünk kettesben, mert egyszer megszólt, hogy nagyon fehér vagyok. (Aznap nem ettem) A szemem is kikékül-szürkül, szóval muszáj, mert nem nagyon tudok sminkelni. Szóval igen, tudsz. Az elején éhes leszel de az üress kávé ad energiát és nem leszel zombi. Picit remegni fog a kezed meg a térded tőle de megszokod.
Csak vigyázz mert mindenki azt mondja, hogy egészségtelen, meg hogy anorexiás is lehetsz tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!