Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy álljam meg h ha éhes...

Hogy álljam meg h ha éhes vagyok h egyek?

Figyelt kérdés
Már mint éhes vagyok.. hogyan álljam meg h egyek? Valami tipp?
2016. jan. 18. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Olvasd el a kérdésedet!!!! Ezt akartad kérdezni?
2016. jan. 18. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Akaraterő.

1-1 óra átvészelésében segíthet

- vízfogyasztás (bő folyadékbevitel úgyis kell), hogy mondjuk ne legyél éhes a következő étkezésig.

- egy kis gyümölcs, pl. alma. Esetleg pár szem dió (igen, ebben sok a kalória, de ilyen kis mennyiségben hasznos).

- Én lefekvés előtt is eszek kb. 50 kalóriányi dolgot (6 körül vacsorázom, de 11 körül fekszem le vagy később), hogy ne éhesen aludjak el.

2016. jan. 18. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán ha pl. 3-szori étkezés alkalmával (reggeli, ebéd, vacsi), vagy 5-szöri (reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi) NORMÁLIS ÉS TÁPLÁLÓ kajákat ennél, akkor eszedbe nem jutna nassolni sz..r dolgokat, mert éhes se lennél.
2016. jan. 18. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha éhes vagy, egyél. Ilyen egyszerű! A koplalás nagyon káros, hosszútávon a legjobb hizlaló.
2016. jan. 18. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne akard megállni. Én mindig eszem, ha éhes vagyok, ez nekem alap. A testem ételért kiált, nem fogom kínozni. Maximum, ha ezt icipici kalóriadeficitnél teszi és fogynom kéne egy csomót, átalakítom az étrendemet, hogy jóllakottan fogyhassak. Nagyon elszánt vagyok e téren, de éhezni nem fogok. (Állítólag van, akinek muszáj a fogyáshoz, nem irigylem őket. De ez ritka lehet, általában meg lehet találni a jó módszert, jó étrend, megfelelő mozgás formájában.)

Én tojással és zöldséggel határozottan nehezen eszem túl magam. Szerintem még nem is sikerült sosem, csak a beóvakodó édességek és olajos magvak, valamint a rebellis érzések kiélése tett be a napomnak... Ki kell tapasztalni, milyen étrend, étel, időzítés esetén tudsz könnyen fogyni.

Ja és ne legyen nagyon nagy a deficited! Nem várhatod, hogy könnyedén lefogyj koplalva. Van, akinek megy, de egy normális ember ilyenkor a falat kaparja éhesen, majd megjön az esze és eszik.

2016. jan. 18. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!