Hogy álljam meg h ha éhes vagyok h egyek?
Akaraterő.
1-1 óra átvészelésében segíthet
- vízfogyasztás (bő folyadékbevitel úgyis kell), hogy mondjuk ne legyél éhes a következő étkezésig.
- egy kis gyümölcs, pl. alma. Esetleg pár szem dió (igen, ebben sok a kalória, de ilyen kis mennyiségben hasznos).
- Én lefekvés előtt is eszek kb. 50 kalóriányi dolgot (6 körül vacsorázom, de 11 körül fekszem le vagy később), hogy ne éhesen aludjak el.
Ne akard megállni. Én mindig eszem, ha éhes vagyok, ez nekem alap. A testem ételért kiált, nem fogom kínozni. Maximum, ha ezt icipici kalóriadeficitnél teszi és fogynom kéne egy csomót, átalakítom az étrendemet, hogy jóllakottan fogyhassak. Nagyon elszánt vagyok e téren, de éhezni nem fogok. (Állítólag van, akinek muszáj a fogyáshoz, nem irigylem őket. De ez ritka lehet, általában meg lehet találni a jó módszert, jó étrend, megfelelő mozgás formájában.)
Én tojással és zöldséggel határozottan nehezen eszem túl magam. Szerintem még nem is sikerült sosem, csak a beóvakodó édességek és olajos magvak, valamint a rebellis érzések kiélése tett be a napomnak... Ki kell tapasztalni, milyen étrend, étel, időzítés esetén tudsz könnyen fogyni.
Ja és ne legyen nagyon nagy a deficited! Nem várhatod, hogy könnyedén lefogyj koplalva. Van, akinek megy, de egy normális ember ilyenkor a falat kaparja éhesen, majd megjön az esze és eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!