Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit kéne ennem egy nap, vagy...

Mit kéne ennem egy nap, vagy mit nem, hogy tudjak fogyni?

Figyelt kérdés
Mit ajánlanátok reggelire, ebédre, vacsorára, vagy, hogy hányszor és mennyit étkezzek egy nap? Stb...
2017. márc. 10. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Túl általános a kérdésed. Kalóriadeficitben kell lenned, ennyi. Az nem számít, hogy egyszer vagy nyolcszor eszel s konkrétan mit. Az sem, hogy 2000 vagy 4000 kcalt eszel. Csak égess el többet.

Természetesen az egészség, kényelem, jóllakottság s egyéb tényezők már szűkítik a dolgot. De általános válasz nincs. Lehetsz nyersvegán vagy ketogén diétázó, használhatod a legunalmasabb testépítő étrendeket vagy teljesen mást. Akár ehetsz úgy, mint eddig, csak kevesebbet. Ez rajtad áll. Én valami egészségeset ajánlok, jó ételekkel, megfelelő tápanyagbevitellel, s úgy, hogy élvezetesen, jóllakottan tudj fogyni. Életmódváltás, mozgás...

2017. márc. 10. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Reggeli: zabkasa, joghurt és bele muzli, teljes kiőrlésű péksütemény, gyümölcs, rántotta

Ebéd: sovány hús, hal, barna rizs, durum tészta, teljes kiőrlésű Liszt ok készült dolgok, párolt zöldség

Vacsora: saláta, abonett

Ne igyál és egyel cukros dolgokat, ha esését szeretnél enni akkor mézzel édesíts. Fő étkezések között ha megehezel akkor egy muzli szeletet vagy joghurtot egyel. Gyümölcsöt csak délelőtt egyel, vacsorát pedig 18 óra körül legkésőbb. 😊

Ettől nem feltétlenül fogsz lefogyni, sokat kell sportolni mellette.

2017. márc. 11. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 vagyok: bocsánat a hibákért, telefonról írtam.
2017. márc. 11. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!