Hogy tudjak így fogyni, ha nem segítenek benne?
7kg szeretnék leadni, de nem segítenek a szüleim. Anyám eldöntötte, hogy nem kell fogynom. Nem érzem jól magam, gyűlölöm magam.
Mindig olyan kajákat készít ami hemzseg a szénhidrátoktól..
Nagyon nem vékonyak a szüleim, azt hiszik hogy huuu de egészségesen esznek, de naggggyon nem. Minden nap több mint 5szelet kenyeret, fornettit esznek és azért mert eszik a szendvicsébe paradicsomot akkor az nagyon diétás, fogyis..
Szeretném ha jobban érezném magam, gluténérzékeny és laktózérzékeny vagyok, de erre is nagyívben sza@.
Ma is sültkrumplit csinált, bundáshússal. Nem ettem belőle.
De magamnak nem tudok készíteni kaját, mert nem engedi hogy értelmenten kajákat vásároljak vagy csináljak. Még egy kicsit se próbál legalább diétásabban főzni, sütni. És nem veszi észre, hogy tönkretesz így.
16/l
Sose értettem ezt, én is a családdal eszek, ők nem álltak át semmire. Kaloriabázis, szénhidrát táblázat, kiszámolom és annyit eszek, amennyit lehet.
Mellette sportolok.
Azért ezt a glutén és laktózérzékenységet nehezen hiszem el, hogy van és nem foglalkoznak vele. Azt az orvos, aki megállapította sem támogatná. Ha pedig magadtól állapítottad meg a helyedben orvoshoz fordulnék, mert az emésztési problémák lehetnek sokkal komolyabb betegség tünetei is. Ha orvosilag alá van támasztva a szüleid is jobban támogatnának szerintem.
Ismerem ezt a szüli hozzáállást, próbáld meg, hogy elkíséred anyukádat, és veszel pl pár joghurtot, amik jók lesznek reggelire, tésztából vegyél durum tésztát, már az is jobb egy fokkal, az egészségtelen ételekből, pedig egyél kevesebbet. A másik pedig, hogy gondolom nem zárnak be a szobádba, ha az étrenden nem is igazán tudsz változtatni, akkor mozogj többet.
Minden bap 2 órát sètálok. Utána fél órát futok azt még egy olyan háromnegyed órát cardiózok plussz szoktam tornázni is fél órát.
Ám nem kell bunkózni hü@egyerek...
tipikus eset a "szerető" szülők...
egy jó tanácsom van csak:
ha van zsebpénzed, akkor költsd kajára, és mozogj annyit amennyit csak bírsz, így kompenzálod anyu rossz kajáját valamennyire, így talán 15-24 éves korod között ne fogsz behízni.
2 év múlva érettségi tanulj és menj az ország lehető legtávolabbi egyetemére koleszba, - ha anyu nagyon ellenkezik hogy miért oda- a válasz, csak, mert Te oda karsz, a Te életed, téged az a szak érdekel és otta legjobb az oktatás az országban, és olcsóbb a tandíj ha átraknának fizetősre stb, ott magadra főzöl majd, /mert ugye nem muszáj mindig hétvégén hazajárni hogy anyuci csináljon finom hízlaló kaját "szeretetből"/ és a kapott ösztöndíjból és ősöktől kapott pénzből már úgy diétázol, ahogy Neked tetszik, anyu főztjét pedig elosztogatod a hajléktalanoknak, amiről nem tud, az nem fáj neki, nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!