Ha hetente 5x mindennap futok akkor honnan lehet fogyni és mennyit? És mennyi idő hogy legalább egy 5kgt le tudjak adni?
Figyelt kérdés
Diétázok közbe természetesen, kerülöm a csokit és a cukros italokat, zsíros, nagy mennyiségű szénhidrátos ételeket.2016. márc. 22. 18:44
1/3 anonim válasza:
Lokális fogyás nem létezik csak lokális izomépítés. Ha fogsz mindenhonnan azonos arányban fogysz. Az egészséges fogyás 0,5 - 1 kg között mozog hetente, ez súlyfölöslegtől függ, illetve testmérettől. Én kb 5 hét alatt adok le ennyit de én 100 kilós 180 centis férfi vagyok.
2/3 anonim válasza:
Genetikád dönti el, hogy honnan és mennyit fogysz.
3/3 anonim válasza:
Ahogy fentebb írták: lokális fogyás nincs. S ahogy szintén fentebb írták: a genetikád beleszól, mert ha lokálisan hajlamosabb vagy valahova hízni, akkor erősen feltételezhető, hogy onnan fogsz fogyni is jobban. De olyan nincs pl., hogy csak combra edzel, s akkor csak onnan adsz le zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!