Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha egyszerre eszem meg 1500kal...

Ha egyszerre eszem meg 1500kalóriát, akkor hízni fogok?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok egyszerre keves kalóriát enni,ha egyszerre sokat eszem az baj?előbb is teleettem magam tejjel(0,1) íróval,paradicsomlével,savanyú uborkával,annak a levével,kölesgolyoval,sajtkrémmel és ossze is jott kb 1400 kalória:( es még tudtamvolna enni siman.. Mennyit kéne egyek,hogy fogyjak,ha 170cm 50kg vagyok es nő.

2017. márc. 6. 00:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez teljesen OK egy étkezésre, ha naponta egyszer eszel s mozogsz valamit. Bár én inkább többet ennék és edzenék, hogy jöjjön izom, fogynod úgysem kell.
2017. márc. 6. 17:10
 12/14 anonim válasza:

1. Nem értem miért akarsz fogyni inkább edzened kéne izmosodni csinosodni!!

2. Ezekkel a szarokkal amiket összeeszel tönkre teszed a gyomrod! Ez biztos!!!

3. Inkább egyél napi 3 vagy 5 ször de normális egészséges kaját pl húst zöldséget gyümölcsöt és bármennyire rossznak gondolod kell a szénhidrát is a szervezetednek

Egy átlagos felnőtt napi 2500 kcal éget el ennyit ehet h ne hízzon.!!!

Remélem kicsit átgondolod és nem folytatod ezt a borzasztó étrendet ha lehetvennek nevezni..

Üdv neked és csak jót akarok puszi

2017. márc. 9. 23:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy 50 kilós nő nem átlagos felnőtt, előző... Sok férfinak is sok a 2500 kcal s nem 50 kilósakról beszélek s nem ülőmunkát végzőkről...

Egy karcsú nőnek gyakran jóval 2000 kcal alatt van a kalóriaigénye, ha nem valami aktív.

2017. márc. 10. 00:02
 14/14 anonim ***** válasza:

"Egy átlagos felnőtt napi 2500 kcal éget el ennyit ehet h ne hízzon.!!! "

Dehogy.

2017. márc. 10. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!