Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha egyszerre eszem meg 1500kal...

Ha egyszerre eszem meg 1500kalóriát, akkor hízni fogok?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok egyszerre keves kalóriát enni,ha egyszerre sokat eszem az baj?előbb is teleettem magam tejjel(0,1) íróval,paradicsomlével,savanyú uborkával,annak a levével,kölesgolyoval,sajtkrémmel és ossze is jott kb 1400 kalória:( es még tudtamvolna enni siman.. Mennyit kéne egyek,hogy fogyjak,ha 170cm 50kg vagyok es nő.

2017. márc. 6. 00:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, amúgy is a többnapos átlag számít.
2017. márc. 6. 01:07
 2/14 anonim válasza:
100%
Ilyen magassággal és ezzel a testsúllyal hova szeretnél fogyni, már ne haragudj. Olvass már utána az ideális testsúlynak a magasságodhoz.
2017. márc. 6. 01:56
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
4-6 hétig egyáltalán ne egyél semmit. Ha igazán gyorsan akarsz fogyni, akkor inni se igyál. Minden gondod megoldódik majd. Agyhalott.
2017. márc. 6. 05:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Kérhetnék normális választ? Hany kalóriát kell ennem,hogy ne hízzak? Es gond-e,mihez vezet,ha en egyszerre eszem meg ezt a mennyiséget? Bunkó valaszolók kíméljenek
2017. márc. 6. 06:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Normális választ akarsz aranybogaram? Húzzál el orvoshoz, pszichológushoz, mert meg fogsz dögleni ezekkel a paraméterekkel, ha még fogyni akarsz. Amit leírtál, az alapján te etióp diétán vagy, alapból undorítóan girhes, izomtalanul, tök egészségtelenül, fejedben pedig akkora katyvasz van, hogy az hihetetlen. Teleenni magadat zsírtalan tejjel meg savanyú ubi lével? Szerinted ez normális dolog? Áruld már el, hová akarsz fogyni ezzel a koncentrációs tábori testalkattal és teljesen debil, értelmetlen "diétával"? Mert ugye ha neked ez a bezabálás, akkor bele sem merek gondolni, hogy valójában miket eszel (eszel egyáltalán?), mert gondolatban is gyomorfekélyt kapok.

Ha felszednél 10-15 kilót, még mindig egészséges lennél. Tovább megyek, egészségesEBB lennél. De ezzel a "bezabálással" is csak fogyni fogsz, mert ehhez a magassághoz az 1400 kalória fenntartásnak jó kb, gondolom nem ágyban fekszel. Persze úgy teszed tönkre magad, ahogy szeretnéd, már most az anorexia kategória vagy fizikálisan és agyilag is.

Csak segíteni akartam, hogy gyorsabban sikerüljön önmagad kinyírása, ne szenvedj feleslegesen.

3-as voltam.

2017. márc. 6. 06:34
 6/14 anonim ***** válasza:

50 kilosan hova akarsz fogyni?

Amugy a napi atlagos kaloriabevitel szamit, nem az hogy hany adagban eszed meg.

2017. márc. 6. 07:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Csodálkoznék, ha ilyen ételösszeállítástól nem lesz hasmarsod. Miért nem eszel rendes ételeket?

Semennyit sem kell fogynod.

2017. márc. 6. 08:33
 8/14 A kérdező kommentje:
Mindig ilyet eszek,ezeken elek. Lisztet,cukrok,rizst,krumplit stb.. Kerulom. Es megsincs hasmenesem soha,pedig mindig egyszerre eszem ezeket együtt- paradicsomle,kave,savanyukaposzta,ecetes cekla,savanyu ubi+ a levük íróval,kis tejjel(neha teszek bele majonezt meg majkremet kolesgolyoval) Vagy tej+iró+ citrom+ ecetes cékla. Vagy ecetes tejet iszom,citrompotlos tejes is szoktam. Ezeket kivanom. Vagy cottage cheese iroval ecettel savanyuubival meg sok kaporral
2017. márc. 6. 09:20
 9/14 A kérdező kommentje:
Ha mindennap 1500-1600 kaloriat ennék,akkor híznék?@
2017. márc. 6. 09:21
 10/14 anonim ***** válasza:
#9nem
2017. márc. 6. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!