Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az baj, ha egyszerre megeszek...

Az baj, ha egyszerre megeszek 100g vajat, ha belefér a napi kcal-ba?

Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

De hogy? Mihez? Minek? Nem értem :S

Tuti hánynék tőle, ha magában le kéne nyomnom 10 deka vajat.

2016. nov. 29. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Bajnak nem baj, de minek? Magàban?
2016. nov. 29. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem, jó vitamin- és zsírforrás. Egészségedre...
2016. nov. 29. 16:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom fura, de nagyon szeretem. 60%-osat szoktam venni és kb 2 szelet teljes kiőrlésű kenyérrel eszem.
2016. nov. 29. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
43%

Nem gond. Én is ettem már, amikor nem volt sok opcióm, csak én magában s valamivel kevesebbet, plusz egy kupac sajtot :)

Igazából neked kell tudnod, gond-e, te érzed, mi a jó neked.

Gondolom, mindenkinek megvan a maga határa egyszerre bevitt zsírból, de kalóriából is, s van, aki nem tartja jónak a vajat, de nincs étel, amit mindenki jónak tart.

Azért érdekes étrend, amiben rendszeresen van ez, bár bőven van elég fantáziám ahhoz, hogy egy ilyet el tudjak képzelni.

2016. nov. 29. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Hiába fér bele a kcala rentgeteg zsír van benne, főleg a 60%osba te jó isten. Ettől vékonyabb nem leszel de a vérzsírod az egekben lesz.
2016. dec. 1. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy normális vajban 82% vagy afeletti a zsírtartalom. És attól, hogy valaki sok zsírt eszik, nem feltétlenül lesz valakinek magas a triglicerid- vagy koleszterinszintje.
2016. dec. 1. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:

A 60%-osban pont kevés van, egy csomó ételem zsírosabb :D

Nem mindenkit zavar ám a sok zsír és ahogy már írták, nem kifejezetten rontja az ember vérképét s egyebeit.

Ez amúgyis nyamvadt 100g vaj, ennél jóval több zsírt eszem egyszerre s nem gondolom, hogy sok lenne vagy egészségtelen. Sokat olvastam már a témában, többnyire arról, hogy ez így jó. Nem eszem mellé egy csomó cukrot, ez azért fontos lehet...

2016. dec. 3. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!