Meghizok, ha nagy adag zoldseget fogyasztok egyszerre idonkent?
Laktoz es glutenmentesen taplalkozok, fokent zoldsegeket, tojast, husokat, kisebb mennyisegben gyumolcsoket es kulonfele magvakat eszek, persze ezeket valtozatosan elkeszitve.
Sportolok rendszeresen. viszont hajlamos vagyok sutoben sult vagy parolt zoldsegekbol egyszerre akar fel kiloval is betolni. Ilyenkor altalaban csirkemellet eszek hozza kis mennyisegben.
Ma pl eleg sok sult ceklat, cukkinit, padlizsant ettem, szoszerint teleettem magam ezekkel. Ezert van csak buntudatom, mert fontos lenne a mertektartas, de zoldsegekkel nem birok leallni, hatalmas mennyisegeket eszek
Érdekes világban élsz, ha neked fél kiló zöldség sok. Ha zsírban sütöd, akkor is lazán beleférhet akár szálkásításba is, diéta (s zsírmennyiség) kérdése.
Fél kiló zöldség elég minimális mennyiség, szénhidrátszegényeknél még csak nem is sokat tud tenni a kalóriabeviteledért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!