Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kalória kehet ebben a...

Mennyi kalória kehet ebben a tányér húslevesben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Próbálok egy pár kilót leadni. Meg vagyok fázva, ezért gondoltam, jót tenne egy kis csirkehúsleves. A gond az, hogy nem tudom, hogy mennyi kalória volt abban, amit megettem. A levesben tészta nem volt, hús csak az egyik tányérban volt egy kicsi, azonban rengeteg zöldséget szedtem a levesbe. Két tányérral ettem, a másodikat lenértem, abba picit kevesebb zöldség volt és a már említett húsdarab. A mérkeg kb 470 grammot mutatott ( tányért nem mértem bele, csak a leves). Na szóval, szerintetek mennyi kalóriát ettem meg, ill. szénhidrátot? Én a két tányért 700 kalóriának számoltam. Reális adat? Elõre is köszi.

Ui.: lent kép a tányérról (amiben több volt a zöldség), ill. a lábasról, amibõl szedtem

[link]

[link]

2017. jan. 18. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyél nyugodtan máskor is húslevest. Az egyik legjobb diétás kaja szerintem, és megfázás esetén is nagyon hasznos. Zsír jó esetben annyi van benne, amennyi a húsból kifő (én nem szoktam bele plusz zsírt tenni), így elég a hús és a zöldségek kalóriatartalmát számolni. A 700 kalória tényleg nem reális, sokkal kevesebb lehetett benne.
2017. jan. 19. 08:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. jan. 19. 09:47
 13/14 anonim ***** válasza:
A kaloriabazisnak van mobilra is alkalmazása, megéri kicsit belenézni az oldalba.
2017. jan. 19. 11:44
 14/14 anonim válasza:

Amugy #1-es szamu valaszolo, te vagy a szanalmas, es egy hihetetlen nagy paraszt, hogy van pofad leszolni egy olyan embert, aki veszi a batorsagot hogy megkerdezzen valamit amit nem tud.

Remelem mikor betegseggel fordulsz majd az orvosod fele, az is igy fog valaszolni neked, mert ugyebar, azota kene tudjunk mindent miota kijottunk az anyankbol?

Rant-elest letudva, kerdezo: Enis ezzel a kerdessel talalkoztam azert kaptam meg ezt az oldalt, az en tippem -> Sokszor leforditom a magyar etelek nevet angolra (ebben az esetben pl. Classic Chicken Broth) es osszevetem az angol etelek alatt megadott ertekeket a magyar oldalakeval (pl. Kaloriabazis) igy tudom magam duplan ellenorizni hogy tenyleg jo ertekeket viszek-e fel? De jol tetted hogy feltetted a kerdest, csak igy tovabb kerdezo! Sok sikert a fogyashoz.

De persze ezt az elso valaszolo honnan kene tudja, mert hazankban az a gyakori, hogy leszoljuk egymast a sarga foldig, lakossagunk 70% gurul mint egy borjudzo tehen, gyurjuk magunkba a veresmajast, porkoltot, huslevest nyakra fore (amik amugy kis mennyisegben egeszseges etelek) s akkor csodalkozunk hogy nagyszuleink tulsuly miatti keringesi betegsegekben feldobjak a talpukat.

2023. márc. 15. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!