Mennyi kalória kehet ebben a tányér húslevesben?
Sziasztok! Próbálok egy pár kilót leadni. Meg vagyok fázva, ezért gondoltam, jót tenne egy kis csirkehúsleves. A gond az, hogy nem tudom, hogy mennyi kalória volt abban, amit megettem. A levesben tészta nem volt, hús csak az egyik tányérban volt egy kicsi, azonban rengeteg zöldséget szedtem a levesbe. Két tányérral ettem, a másodikat lenértem, abba picit kevesebb zöldség volt és a már említett húsdarab. A mérkeg kb 470 grammot mutatott ( tányért nem mértem bele, csak a leves). Na szóval, szerintetek mennyi kalóriát ettem meg, ill. szénhidrátot? Én a két tányért 700 kalóriának számoltam. Reális adat? Elõre is köszi.
Ui.: lent kép a tányérról (amiben több volt a zöldség), ill. a lábasról, amibõl szedtem
Bocsi, hogy ezt írom, de elég szánalmas vagy, hogy két tányér levesnek kéred ki a kalóriaértékét.
Nemcsak testileg vagy beteg, de agyilag is!
Minek érdekel téged két tányér húsleves kalóriaértéke?
A leves maga víz, tehát az nulla kalóriás!
a zöldségek, meg a hagyma fontos egészséges tápanyag!
ne gyerekeskegy már ilyenen!
Főtt kajában sosem tudhatod, mennyi vizet tett fel, így aztán nehézkes megmondani a kcal tartalmát...
A zsír tartalmát egyszerű megmondani, ha tudod mennyi húsból kéyzült a leves...
Amúgy nem egyszeri alkalmakon áll vagy bukik egy diéta... legközelebb meg főzz te és akkor nyomon tudod követni, mit fogsz enni.
1. A köötözködös emberekkel nem törödj, itt élik ki a frusztrációjukat.
2. Ha ilyen kérdésed vagy, akkor tényleg ahsználd a kaloriabazis.hu-t, ott elég megbízható értékeket kapsz. (Ahogy a linkben is láthatod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!