Ezzel elégettem 100 kalóriát?
Figyelt kérdés
100 "jumping Jack" (amikor alaphelyzetből ugrok terpeszbe és emelem a karjaimat)
100 hasprés (derékszögben felemelt lábakkal)
50 guggolás
20 fekvőtámasz
2016. dec. 16. 15:11
1/7 anonim válasza:
Nem lehet megmondani, mert nem ismerjük az adataidat. Vegyél egy pulzusmérőt, az nagyjából megbecsüli, mennyi kalóriát használtál el. Persze az értékből ki kell vonni azt, amit egyébként is elhasználnál.
2/7 anonim válasza:
Szerintem te már akkora kalóriadeficitben vagy, hogy az agyad se működik. Szerinted ki a rák tudja ezt megmondani?
3/7 A kérdező kommentje:
168 cm, 46 kg, lány, ha ezekre az adatokra gondoltál
Nem, nem vagyok anorexiás
Nem fogyózok
Tartani akarom ezt a súlyt és ma kicsit többet nasiztam, ennyi
2016. dec. 16. 16:00
4/7 anonim válasza:
Én meg nem vagyok számítógép. Vannak kalkulátorok a neten, keresgélj! Úgy saccolom, kb. fél óra gyaloglás, vagy negyed óra futás alatt ledolgozod a 100 kalóriát. De szerintem kissé beteges, hogy 100 kalóriából problémát csinálsz. Tudod, 100 kcal plusz mennyi súlygyarapodást okoz? Kb. 15 grammot.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Körülbelül 10 kg-mal vagy kevesebb a magasságodhoz egészségesnek számító súlyhoz képest, 100 kalórián agyalsz, elárulom kicsim, ezt hívják anorexiának. Fordulj pszichológushoz. A kérdésre válaszolva, szerintem ez a te adataiddal max 50 kcal volt.
7/7 A kérdező kommentje:
Én pedig elárulom, hogy az anorexiások nincsenek megelégedve azzal, ahogyan kinéznek, kövérnek látják magukat és fogyni akarnak
Az én célom a súlytartás lenne, ha már egyszer lefogytam
Voltam 10 kg-már több, és minden voltam akkor csak vékony nem, ennyit arról, hogy 56 kg körül kéne lennem
2016. dec. 17. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!