Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Most akkor mi a valos sulyom?

Most akkor mi a valos sulyom?

Figyelt kérdés

Viszonylag igyekszem keveset enni, merr sajnios hizekony vagyok, ha annyit ennek mint egy atlag ember nagyon kover lennek. Amellett, hogy figyelek a dietara, mellette edzem napi min egy orat.

A problemam az, hogy tegnap kicsit bunoztem, megettem egy pizzat. Tegnapelott a sulyom 52,6 kg volt, tegnap este es ma reggel meg 54,7... eleg aggaszto. Most akkor mi a valos sulyom? Egyebkent kb tenyleg ugy nezek ki mint aki hizott is...

27N

2016. dec. 2. 07:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Na de fogyni szeretnék, akkor meg nem kéne a ch... és a két kiló hízás, hát oké h előfordul, na de egy pizzától?? Ezért aggasztó, mert ha annyit ennék mint egy átlag ember sztem folynék szét. A pizza napján és előtte is alig ettem valamit, tehát nem lehet h túlettem magam
2016. dec. 2. 14:52
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Te beteg vagy. Alig eszel, akkor persze hogy utàna egy pizza is betesz neked, hisz koplalàskor a szervezeted raktároz, ìgy koplalàsos nap utàn, amit megeszel az mindent felhasznàl a szervezet, ismèt betöltődnek a glikogèn raktàraid, ès a tùl sok ch vizet köt meg, ìgy lehet nagyobb a súlyod. Rendes ètrend, nem pedig koplalàs kell neked, megfelelő mozgàs mellett!!
2016. dec. 2. 15:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Folyadék bevitellel hogy állsz?

Egy egész pizza nem kevés ch és nem kis mennyiség azért... A ch ugyebár vizet köt meg.

A pizza utáni súlygyarapodás csak víz. Nyugi. Igyál sokat, hogy a vízháztartásod rendben legyen. + ugyebár az sem mindegy, hogy azóta voltál-e nagy dolgot végezni...

Egy hete én is bűnöztem, ugyanúgy mint te. Bevertem egy 28 cm pizza több, mint háromnegyedét. 2 napba telt mire visszaállt a súlyom. Ez alatt a két nap alatt a ch bevitelt minimális szinten tartottam és rengeteg folyadékot ittam.

2016. dec. 2. 16:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Most lettem 54 kg. Egyébként sok folyadékot iszom, de nem annyit amennyit kellene, általában teát, ízesítés nélkül, pláne most, hogy beteg vagyok. Wcre menni nem igazán tudok ha szénhidrátdús ételt eszem... :/ Az egészséges ételekhez van hozzászokva a szervezetem, a sok zöldséghez, tojáshoz, joghurtokhoz, zabhoz, teljes kiörlésű dolgokhoz, csirkéhez, így eléggé betesz ha betolok egy csokit, vagy pizzát... ilyenkor a bőröm is csúnya lesz, és wcre se tudok menni, "megzsírosodok"
2016. dec. 2. 17:21
 15/15 Tábornok úr válasza:
54 kilósan ne aggódj egy szelet pizza miatt.
2016. dec. 27. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!