Most akkor mi a valos sulyom?
Viszonylag igyekszem keveset enni, merr sajnios hizekony vagyok, ha annyit ennek mint egy atlag ember nagyon kover lennek. Amellett, hogy figyelek a dietara, mellette edzem napi min egy orat.
A problemam az, hogy tegnap kicsit bunoztem, megettem egy pizzat. Tegnapelott a sulyom 52,6 kg volt, tegnap este es ma reggel meg 54,7... eleg aggaszto. Most akkor mi a valos sulyom? Egyebkent kb tenyleg ugy nezek ki mint aki hizott is...
27N
Folyadék bevitellel hogy állsz?
Egy egész pizza nem kevés ch és nem kis mennyiség azért... A ch ugyebár vizet köt meg.
A pizza utáni súlygyarapodás csak víz. Nyugi. Igyál sokat, hogy a vízháztartásod rendben legyen. + ugyebár az sem mindegy, hogy azóta voltál-e nagy dolgot végezni...
Egy hete én is bűnöztem, ugyanúgy mint te. Bevertem egy 28 cm pizza több, mint háromnegyedét. 2 napba telt mire visszaállt a súlyom. Ez alatt a két nap alatt a ch bevitelt minimális szinten tartottam és rengeteg folyadékot ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!