Most akkor mi a valos sulyom?
Viszonylag igyekszem keveset enni, merr sajnios hizekony vagyok, ha annyit ennek mint egy atlag ember nagyon kover lennek. Amellett, hogy figyelek a dietara, mellette edzem napi min egy orat.
A problemam az, hogy tegnap kicsit bunoztem, megettem egy pizzat. Tegnapelott a sulyom 52,6 kg volt, tegnap este es ma reggel meg 54,7... eleg aggaszto. Most akkor mi a valos sulyom? Egyebkent kb tenyleg ugy nezek ki mint aki hizott is...
27N
Ne méregesd magad naponta mert semmi értelme, egy nap alatt fizikailag lehetetlen hízni 2 kilót.
Hetente állj rá a mérlegre ha annyira szeretnél,akkor látod,hogy valóban híztál-e!
Nem baj az ha néha bűnözöl? De egy egész pizzát meg ettél??
Valószínűleg pont ezért vannak ezek a falási rohamaid mert ahogy írod is,keveset eszel.
Nem kell keveset enni,ez ostobaság, nem egészséges.
Egy nap 4-5 alkalommal egyél,zöldség amikor csak tudod legyen az étkezéseidben,fehérje szintén.
Ch pedig legyen kevesebb.
@Builder76:
Tulajdonképpen megelőztél, mert finomkodtam... :)
Mi az, hogy valós súly? Nem hinném, hogy van ilyen, de amit az ember reggel mér, azt tekintheti annak. Persze nem fix zsírmennyiséggel.
2 kilót simán összehozok én is 2 nap alatt, pluszban vagy mínuszban, ez normális.
Miért lenne gond, hogy a ch a legtöbb? Energia kell, te nyilván abból viszed be főleg... Ez rendben van. Ha a ch még a szükséges mennyiségű fehérjénél is kevesebb lenne, elég sok zsírt kéne enned s ezt nem mindenki bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!