Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1felüléssel égetek-e 1kcalt?

1felüléssel égetek-e 1kcalt?

Figyelt kérdés

2016. nov. 11. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mielőtt nekiállnál napi 1500 felülést csinálni, azért hozzátenném, hogy felesleges.

A hasizomnak is van tűréshatára és annak is kell pihenés. Nem tudom mi a célod, hogy fogyni akarsz-e, vagy formásítani a hasadon, ha csak fogyni, akkor itt szögezzük le, hogy helyileg zsírt égetni nem lehet. Ha meg formásítani, akkor ne felülésben gondolkozz.

Csinálj többféle gyakorlatot, kevesebb ismétléssel.

Sok videót találsz, ahol bemutatnak teljesen jó edzésprogramokat hasra.

Leírom a sajátomat, ezt kétnaponta végzem az edzések végén.

Lábemelés fekve, 3x20

Hasprés, 2x25

Térdfelhúzás ülve, 3x15

Russian twist, 3x30

2016. nov. 13. 11:18
 12/14 anonim ***** válasza:
A felülés arra való, hogy tónusosabb legyen az izmod. Ha nem végzel mellé zsírégető edzést (kardió), akkor 0 értelme van, mert az izmod tónusos lesz ugyan, viszont lesz felette néhány centi hájréteg. Szóval nem az a lényeg, elégeted-e azt a bizonyos 1 kalóriát egy felüléssel, hanem hogy mi a célod. Egyébként az első válaszoló tényleg jól írja, azzal is égetsz kalóriát, hogy dobog a szíved. Más kérdés, hogy azzal nem fogsz fogyni.
2016. nov. 13. 11:39
 13/14 Topor G válasza:
Ha azt vesszük, hogy az ébrenlét ideje alatt percenként kb. 2 kcalt használsz el az életfolyamataidhoz, szerintem túlzás azt várni, hogy 1 felüléssel elégess 1-et. Én nem tudom a helyes választ, de a súlyodtól és edzettségedtől függően szerintem 2-5 felülés kéne 1 kcal-hoz...
2016. nov. 18. 15:47
 14/14 anonim válasza:

Csak haspréssel nem fogsz lefogyni soha...

Ha le akarsz fogyni először is legyen rendes, egészséges, zsírban szegény de fehérjében dús és szénhidrátban közepesen dús étrend egyél sok gyümölcsöt és zöldséget e mellett kell a rendszeres testmozgás de főleg inkább a kardió(fuss vagy ott a futó gép) és ha nagyon vészes a helyzet vanna bizonyos aminosavak amiket meg tudsz venni boltban (L-karnitin) amik ebben segítenek.

2016. nov. 27. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!