2/14 A kérdező kommentje:
Oké, mostmár aztán k*urvára elegem van ebből az egész topicból. Feltesz az ember egy kérdést, vár egy normális választ és vár és vár erre fel meg mindig egy (vagy több) kretén pofátlankodik ide. Ha nem tudsz értelmesen válaszolni akkor spórold meg az idődet és keress másik kérdést. De nem is tudom mit várok tőletek.
2016. nov. 11. 18:57
3/14 anonim válasza:
Akkor szia.
Vagy tegyél fel értelmes kérdést.
4/14 anonim válasza:
No igen, bele lehet kötni az első válaszba, nekem azért lejött a mondanivaló... Minimális.
Amúgy nem jó a gerincnek, a hasprés jobb. Hasizom edzésére, nem kalóriaégetésre.
5/14 anonim válasza:
Mennyi kalóriát lehet égetni a billentyűkoptatással? És ha tabletről írok, de idegesen, és ezért erőteljesen ütöm a képernyőt? 😂
6/14 anonim válasza:
A gondolkodás éget kalóriát, néha ki kéne próbálnod! (amúgy pl matekversenyeken a résztvevők 15%-kal jobban használják az agyukat, ez több energiát is igényel persze)
7/14 A kérdező kommentje:
Szóval egy felüléssel nem lehet kalóriát égetni. Köszönöm a válaszokat:) mennyi segítőkész ember
2016. nov. 11. 20:42
8/14 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom,hogy eléget-e annyit 1 felülés.Az viszont biztos,hogy az 1. minimálisat,a 100. viszont jóval többet.
A fogyásnál a legfontosabb a helyes étrend és a rendszeres mozgás.Fokozatosan növeld az ismétlések számát és lehet,hogy kell neki 1 év,de hatalmas változáson fogsz átmenni és ha folytatod még inkább és olyan alakot alakíthatsz ki magadnak amilyet akarsz.
...csak ne hallgass ezekre a hü**ékre.
Sportos 23/F
9/14 A kérdező kommentje:
Kellett 7 válasz mire kaptam egy értelmeset. Köszönöm, adtam zöldet.
2016. nov. 11. 21:17
10/14 anonim válasza:
Nem tudom, mi bajod a válaszommal. Leírtam,hogy igen illetve hogy az emésztési folyamatok is igényelnek energiát. Mondjuk az kétségtelen, hogy az agyad kalóriafelhasználása zéró. Ez egyenesen következik a kérdésedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!