Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Látszik változás ennyi idő...

Látszik változás ennyi idő alatt? (kép). Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nyáron határoztam el, hogy jövő nyárra lefogyok és elérem azt az alakot, amit szeretnék. Elkezdtem diétázni, és ez a 3 hónap nagyon ingadozva telt. Nem szeretném elszólni magam, de talán most kezdek belerázódni a dologba.

Mindent ugyanúgy eszek, inkább a mértékletességre figyelek. Sportra egyelőre nincsen időm (iskola mellett dolgozom is és hétvégén is dolgozom 12 órában), így egyelőre a diétára összpontosítok és amint lesz lehetőségem, elmegyek sportolni. Vagyis annyi változás történt nyár óta, hogy elkezdtem dolgozni. Hipermarketben vagyok árufeltöltő, így sokat emelgetek és a nyolc órás műszakból nem ülök le egy percet sem.

Készítettem egy képet még augusztusban és egyet ma is. Az a problémám, hogy én nagyon maximalista vagyok magammal szemben, így általában nem látom meg, amit kéne.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy a képek alapján jól haladok? Hogyan tudnék a problémás területeken tovább javítani? Nyárig elérhetem a célomat?

(Egyébként 55kg szeretnék lenni, és onnantól már csak izmosodni).

[link]

2016. nov. 3. 10:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

En latok valtozast, csak igy tovabb!

"Mindent ugyanugy eszem, inkabb a mertekletessegre figyelek" -ha nehany egeszsegesebb valtoztatast viszel az etrendedbe (tk.kenyer feher helyett, kokusz vagy valami novenyi tej a sima helyett, barnarizs a feher helyett, tobb tea...), rohamos valtozasokkal lesz konnyebb a dolgod. Jobb kozerzet, szebb haj/bor, kevesebb ehsegerzet...megeri.

Nem kerul annyi penzbe, mint ahogy mindenki jon ezzel a "penzkerdese" dumaval...kreativ, alternativ megoldasokat kell keresni, sok olcso, gyors recept van fent a neten.

2016. nov. 3. 17:00
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
Tök fura, hogy sokan csak némi, kevéske változást látnak.. Szerintem tökre látható, főleg ahhoz képes h csak 3 kilót adtál le. Én ha fogyok 3 kgt akkor semmi változás, 5 kgnál veszem észre magamon, és a ruháimon. Csak így tovább. :)
2016. nov. 3. 17:41
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem tartom meg a véleményemet, mert kérdeztél, többek között engem is. Aki felcsapja ide magát, az meg vállalja azt a tényt, hogy mások nyilatkozni fognak róla!!

Ha tetszik neked annak válasza, ha nem!

2016. nov. 3. 18:46
 14/18 A kérdező kommentje:

Utolsó: Kérdeztelek, tiszteletben tartom a véleményedet, amit a testemről alkottál. A kérdés viszont a tetoválásaimra nem vonatkozott.

Többiek: Mindenkinek köszönöm a tanácsokat és a támogatást! Nagyon hálás vagyok nektek :)

2016. nov. 3. 19:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem már 60 kg körül is elég lenne.
2016. nov. 3. 21:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy a felsőtested vékonyodott, a lábaid ugyanolyanok. Szerintem is hatékonyabb lenne, ha kevesebb evés helyett változtatnál az étrendeden, pl. szénhidrátos köretek helyett zöldségeket ennél, elhagynád a cukros-lisztes ételeket stb.
2016. nov. 3. 21:57
 17/18 anonim ***** válasza:

sexi vagy *-* :D

17f

2016. nov. 3. 22:00
 18/18 anonim válasza:
Guggolj, hogy kerek feneked legyen. Amúgy a legszexibb dolog egy nőn a tetoválás ;) Minél több annál jobb! Ne foglalkozz az ilyen nyominger gyerekekkel! Amúgy otthon is tudsz saját testsúlyal edzeni. A 12 óra meló nem lehet kifogás.
2016. nov. 4. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!