Látszik változás ennyi idő alatt? (kép). Hogyan tovább?
Sziasztok!
Nyáron határoztam el, hogy jövő nyárra lefogyok és elérem azt az alakot, amit szeretnék. Elkezdtem diétázni, és ez a 3 hónap nagyon ingadozva telt. Nem szeretném elszólni magam, de talán most kezdek belerázódni a dologba.
Mindent ugyanúgy eszek, inkább a mértékletességre figyelek. Sportra egyelőre nincsen időm (iskola mellett dolgozom is és hétvégén is dolgozom 12 órában), így egyelőre a diétára összpontosítok és amint lesz lehetőségem, elmegyek sportolni. Vagyis annyi változás történt nyár óta, hogy elkezdtem dolgozni. Hipermarketben vagyok árufeltöltő, így sokat emelgetek és a nyolc órás műszakból nem ülök le egy percet sem.
Készítettem egy képet még augusztusban és egyet ma is. Az a problémám, hogy én nagyon maximalista vagyok magammal szemben, így általában nem látom meg, amit kéne.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy a képek alapján jól haladok? Hogyan tudnék a problémás területeken tovább javítani? Nyárig elérhetem a célomat?
(Egyébként 55kg szeretnék lenni, és onnantól már csak izmosodni).
En latok valtozast, csak igy tovabb!
"Mindent ugyanugy eszem, inkabb a mertekletessegre figyelek" -ha nehany egeszsegesebb valtoztatast viszel az etrendedbe (tk.kenyer feher helyett, kokusz vagy valami novenyi tej a sima helyett, barnarizs a feher helyett, tobb tea...), rohamos valtozasokkal lesz konnyebb a dolgod. Jobb kozerzet, szebb haj/bor, kevesebb ehsegerzet...megeri.
Nem kerul annyi penzbe, mint ahogy mindenki jon ezzel a "penzkerdese" dumaval...kreativ, alternativ megoldasokat kell keresni, sok olcso, gyors recept van fent a neten.
Nem tartom meg a véleményemet, mert kérdeztél, többek között engem is. Aki felcsapja ide magát, az meg vállalja azt a tényt, hogy mások nyilatkozni fognak róla!!
Ha tetszik neked annak válasza, ha nem!
Utolsó: Kérdeztelek, tiszteletben tartom a véleményedet, amit a testemről alkottál. A kérdés viszont a tetoválásaimra nem vonatkozott.
Többiek: Mindenkinek köszönöm a tanácsokat és a támogatást! Nagyon hálás vagyok nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!