Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 10 hetes változás? Sikerülhet?

10 hetes változás? Sikerülhet?

Figyelt kérdés

Elhatároztam,hogy mától életmódot váltok, minden nap sportolok, és le szeretnék adni legalább 10 kg-t.

170cm/65kg vagyok most, 52 lenne az ideális, akkor éreztem magam jól.

Szóval úgy csinálnám, hogy teljesen kiiktatom az életemből a cukrot, lisztet, csokikat, mindenféle magas szénhidráttartalmú egészségtelen kaját. A kenyérről már sikerült "leszoknom", nem is hiányzik.

Tehát amit enni fogok: húsok(főleg csirke), hal, natúr joghurt, tojás, zöldségek, saláták, kevés!gyümölcsök stb..

Napi 2* fogok edzeni, délelött 1 órás táncos aerobik, ami annyi hogy jól átmozgat, és felébreszt:)

Délután/estefele pedig vagy elliptikus tréneren égetek el 500 kalóriát, vagy én szeretem rubint réka 2012-es alakreformos dvd-jét, vagy van egy 1 órás aerobik cd-m, ami azt hírdeti hogy 1000 kalóriát elégethetek vele, amit kétlek, viszont 5-600-at biztos mert nagyon kemény:)

Szóval ami a lényeg lenne hogy rendszeresen mozgok, és az étkezésemet úgy alakítom ki hogy ugyanazt eszem ebédre és vacsira, csak vacsira kevesebbet.

Reggelente iszok 1 bögre csalánlevélteát, megiszom egy multivitamint, és veszek be egy vas tartalmú vitamint, amiben van cink is, meg minden jó.

napi 3* pedig almaecetes vizet iszom.

az étkezésről még annyit hogy 1000-1200 kcal körül fogok enni a mozgás miatt mert annyit le is égetek majdnem :), és minimális csak "egészséges" szénhidrátot eszem.

10 hét alatt leadhatok így 10-12 kg-t, és "megváltozhat" a testem?

18/L

2013. jún. 24. 11:24
 1/2 anonim válasza:
Először is az almaecet nagyon jó, csak étkezés előtt idd meg! Szerintem ez simán működhet ha nem veszted el az akaraterőd, és mindennél jobban szeretnél lefogyni :) Ha tutira akarsz menni, akkor csinálj káposztaleves diétát, ami gyorsan, és sokat fogyaszt. De felhívom a figyelmed, hogy nagyon nehéz étel, és rosszulléthez vezethet, ha nem elég erős a gyomrod. Ne a sovány testért csináld az egészet, hanem az egészséges, új magabiztos önmagadért :)Sok szerencsét!
2013. júl. 6. 14:38
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, megfogadom:) szerintem kipróbálom, mert "vasból" van a gyomrom, mindent mindenre ehetek:)
2013. júl. 7. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!