Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sikerülhet? FOntos!

Sikerülhet? FOntos!

Figyelt kérdés

Előre megjegyzem, nem kérek negatív kommenteket, nem érdekel most az optimális fogyás meg a stb. Régóta próbálok fogyókúrázni, de mindig feladtam. Szeretnék most 15 nap alatt 10 kilót leadni legalább, mert egy adott időpontra le kell fogynom. Több hónapom volt rá, de elrontottam. Minden kockázatot ismerek, szóval csak annyit szeretnék válaszként kapni hogy szerintetek sikerülhet-e vagy nem, az alábbi módon:

napi 3* 2 kanál almaecet

kb. napi 300- max. 500 kcal, a szénhidrát 50 alatt marad minden nap

minden este 40 perc kocogás+ 20 perc hasizom, és ha marad erőm 40 perc aerobic.

170/65kg , és lány vagyok.

Sikerülhet lefogynom ha elszántan végicsinálom

#fedfd
2013. ápr. 21. 18:27
 1/4 A kérdező kommentje:
az utolsó mondatomnál lemaradt a ? jel.
2013. ápr. 21. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Már pedig neked csak negatív kommentet lehet írni, akkor is, ha lepontozol.

Nem, nem sikerülhet! Az okokat ide sem írom, te is pontosan ismered.

2013. ápr. 21. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom,hogy ezt kell írnom, de tuti nem fog sikerülni :( Ennyi kajával nem fogsz tudni amúgy sem ennyit edzeni, szóval már itt megbukott a dolog. Ez kb akkor sikerülhetne ha 100 kiló lennél, így nincs rajtad sok felesleg, szóval ezt már nem fogod tudni 15 nap alatt leadni, sajnálom...
2013. ápr. 22. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. ápr. 25. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!