Hány kalória lehet ez?
Figyelt kérdés
2db sajtos zsemle 2 szelet sajttal 4 db sonkával és vajjal
kb 100g csokis müzli
2 lekváros bukta
fél görög joghurt
4db kivi
4db sajtos virsli mustárral
Tudom hogy nem egészséges de kb hány kalória ez és mennyi szénhidrát?
16f 172cm 54kg
2016. okt. 10. 17:55
2/10 anonim válasza:
Úristen de vézna vagy, egyél többet.
3/10 anonim válasza:
Sajtok:100
Sonka:100
Zsemlék+vaj:200
Müzli:400
Bukták:300
Joghurt:100
Virslik mustárral:300
Kivik:200
1700körül kb.
Ch passz, de semmi fehérje?
4/10 A kérdező kommentje:
hát csak ami sajtba meg sonkába volt :) ma bementem haverokkal városba nem volt időm főzőcskézni csirkemellet szoktam vízbe főzni fagyasztott zöldséggel salátával vagy retek paprika ubi stb max még rántotta néha vagy teljes kiörlésű rozs kenyeret szoktam zöldségekkel és sonkával de mostanában sok a gyümölcs kivi,körte,alma,narancs de mozogni nem igen mozgok max séta+bicikli .. de az étrend jó?
2016. okt. 10. 18:21
5/10 anonim válasza:
De te mi a jó büdös életért fogyózol??
6/10 A kérdező kommentje:
könnyen hízok kövér voltam 14 éves koromig utána 49 re fogytam de szeretném tartani az 52-55kg ot
2016. okt. 10. 18:30
7/10 anonim válasza:
Értem, hát sok sikert! És ha súlyt tartasz akkor nem kell olyan komolyan venni az étkezést, mint fogyónál;)
8/10 anonim válasza:
7-nek igaza van. Ez simán súlytartó, sőt nég mehetett volna pl rántotta😊
Amúgy 2.válaszoló voltam
10/10 anonim válasza:
És magasabb se akarsz lenni? Egyébként az alacsony súly is károsítja a szervezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!