Szerintetek mit egye még ma?
Ettem ma egy tál zabkását (víz, 50 g zabpehely, gyümik, kakaó), tízóraira 3db pufirizst, 3-4 szelet sonkát, humuszt és egy almát. aztán most ebédre megettem 2 szelet (kb 200 g) házi készítésű teljes kiőrlésű és rozslisztből készült pizzát. Az egyik szeleten volt pizzakrém, sült csirke és sajt. A másikon pedig tejfölös-sajtos fokhagymás szósz egy nagyon kevés baconnel. Ezen kívül ettem még egy szelet gyümölcsös, cukormentes süteményt (kb 150 kcal/szelet). Szerintetek mit egyek még ma? Vacsira ha eszem egy túrós-édesítős-fahéjas keveréket az jó? Vagy már semmit ne egyek?
Súlyt tartok, 166 cm/51 kg
17/L
Szia. Én is súlyt tartok. Ez mennyi kalória?
De, vacsorázz, ha súlyt tartasz, ha nem. Ez bőven belefér, a vacsira túró OK.
Ha soknak érzed, mozogj esetleg, pl.biciklizz, fuss, ússz, bármi.
Leírás alapján nem lehet tudni a kalóriát és a makrókat, pedig az alapján tudnék okosat mondani. De én fehérjét ennék zöldséggel, azzal nehéz melléfogni, ha nem eleve nagyon sok a fehérje, de az nálad tuti nem igaz.
Nem kéne erőltetni az édességet, ha már volt a napban kettő, de ez egyéni véleményem, van, aki minden étkezésébe tesz ilyesmit s az édesítő azért más, mint a cukor. S ez a Te életed, te döntésed :)
1vagyok.
Zabkására olyan 300at mondanék max, bár szerintem nincs annyi, de a gyümik sulyát és fajtáját nem ismerem.
Pufirizsek:80-90kcal a 3db, hummusz 50kcal, sokák 100, alma 80.
Pizzák:600körül(sajt 60, tészta 300, tejföl+hagyma60, csrke 50, szósz passz, bacon 50)
Gyümis kali:150kcal
A pizza lehet több, bár nem hiszem igazából.
Mennyivel tarasz súlyt?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ma pihinapom van, így, nem mozgok semmit és ilyenkor olyan 1400-1500 kcalt szoktam enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!