Fontos! Mit egye reggelire ami nem hízlaló, de mégis laktató?
18éves lány vagyok és nyári munkán vagyok.Mielőtt elmegyek dolgozni,eszem itthon valamit és iszok egy kávét.
De mi legyen az,amit ilyenkor eszek?
Ez olyan hajnali 4-1/2 5 körül van.
Aztán bemegyek dolgozni és ott 1/28 kor van a reggeli szünet,ekkor is eszek valamit(eddig szendvicset ettem).
Szeretnék valami kevésbé hízlalót enni,de nem tudom,hogy mi legyen az?
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv!
Zabpehely tejben megfőzve, kis fahéjjal. Ebbe banánkarikákat is szoktam tenni, de itt sokan lehurrognak amiatt az egy nyamvadt banán miatt is :D
Vagy teljes kiőrlésű kenyér sonkával, paprikával, uborkával, paradicsommal retekkel, vagy amivel szereted. Ehhez ehetsz még egy pohár natúr joghurtot.
végig állni kell?
akkor min egy jó adag zabpehely indulás előtt + tejtermék
első szünetben szendvics, sok zöldséggel, ha lehet teljes kiőrlésű kenyér és valami sajt + húsféle bele....több szünetetek, nincs is igaz? csak 5 percesek, ott viszont nem ártana egy gyümölcs és házi készítésű mézes műzliszelet
délután meg mehet a fehérje párolt zöldség
egész napi álldogálás mellett nem fogsz elhízni, de javaslom, hogy délután bármennyire hülyén hangzik menj el bringázni, mert az átmozgatja a lábad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!