Szerintetek ez a hamburger hány kalória volt?
Figyelt kérdés
Igazából nem akarok fogyni, mert 40 kg vagyok. De múltkor elmentünk hamburgert enni és ilyen hatalmas hamburgert még sosem láttam és azóta azon gondolkozom, hogy egy ilyen mégis hány kalória lehet? Gondoltam ti biztos jártasak vagytok a témában és tudjátok. :D
2016. okt. 3. 20:45
2/20 anonim válasza:
Zsemle 400 ami benne van az is kb 400kcal lehet max
3/20 A kérdező kommentje:
Húha, nem semmi! :D Köszi a válaszokat :) Na, még ha sajt is lett volna benne... :D Mindegy, nagyon finom volt. :D
2016. okt. 3. 21:02
4/20 anonim válasza:
Kit érdekel hány kalória. De nézd csak milyen aranyos: [link] cuki ez a boci nem? Hát örülhetsz mert most etted meg b+.
5/20 A kérdező kommentje:
Egészségemre :)
2016. okt. 3. 21:10
6/20 anonim válasza:
Nahh, végre megérkeztek a vegánok! :D
7/20 anonim válasza:
5-600 kcal. A 40 kilód meg nagyon cool!:)
8/20 anonim válasza:
Ez azért nem olyan hatalmas.
A nagy részét az élesztővel felduzzasztott puffancs adja, annak nagy része levegő. Ez egy tök átlagos hamburger. És mint átlagos hamburger, olyan 75-900 kcal közt lehet.
9/20 anonim válasza:
Igen, remélem volt valami baja és beledöglesz:)
10/20 anonim válasza:
Az előző válaszolónak biztos szép élete van, hogy ilyen jóindulatú. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!