Kb 150-200g olajban sult hekk mennyi olajat sziv magaba?
1. Lehet, hogy egy étteremben ette, nem is tudta volna kókuszzsírral csinálni...
2. A kérdés nem arra vonatkozott, hogy jó-e az olaj vagy nem jó-e, nem kért tanácsot, hogy mivel csinálja.
3. Ismertem olyan embert, aki mindig zabpelyhet, cukormentes dolgokat, kókuszzsírt evett, kényszeresen figyelt az egészségre. 60 évesen meghalt. Ismerek olyat is, aki mértékkel evett cukrot, olajat, kenyeret, MINDENT. Nincs elhízva, 2017-ben lesz 95 éves, naponta csinál edzéseket (1 óra szobabicaj, 1 km gyaloglás) és amikor eljött hozzánk vendégségbe és segíteni akartunk neki felmenni a lépcsőn még megsértődött, hogy "ugyanmár nem kell neki segítség a lépcsőzéshez. Mellesleg nekem, aki u napi 2500-4500 kcal-t eszik meg, és fogyaszt cukros, olajos tejes fehérlisztes ételeket, 60/100-as a vérnyomásom, 40-60-as a nyugalmi pulzusom, 174-5 cm-hez 54-55 kg vagyok és minden egésszégügyi adatom rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!