Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így kb. Mennyit tudok fogyni...

Noname113 kérdése:

Így kb. Mennyit tudok fogyni 3hét alatt?

Figyelt kérdés
Naponta max. 1200 kaloriát fogyasztok,vagy kevesebbet. Emellett minimum 30-60percet sétálok.
2016. aug. 15. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennel tobb testmozgas kell. S attol meg, hogy 1200 kaloriat fogyasztasz nem tok m1, hogy mit ettel.
2016. aug. 15. 21:45
 2/4 A kérdező kommentje:

3barackot ettem

1 jogobella light joghurtot ittam

Es 5körül 1 agad rizst, mellé csirkemellet és uborkasalátát

2016. aug. 15. 21:48
 3/4 anonim válasza:
Sétálsz?? Miért nem futsz? Sétálástól nem fogsz lefogyni. Ráadásul abba még el sem fáradsz.
2016. aug. 15. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem fogy sétától, ahogy semmilyen mozgástól sem, de 1200 kcal mellett már a semmitől is.

A séta jó, de ennyi nagyon kevés, a fogyásba pont nem szól bele sokat, az én 2-3 órám se teszi, de azért az már jelent valamit, főleg tempósan és hegyen.

A semminél nyilván jobb ennyi is.

Azért jobb lenne többet enni és többet mozogni, bár kicsi súlynál s nem gyors anyagcserénél ilyen pici aktivitáshoz 1200 kcal még talán OK, de alatta veszélyes.

Az egészség szempontjából pedig elég fontos, hogy mit eszik az ember. Ha a csirkemell nem volt még 20-30 dkg sem, akkor bizonyára kevés a fehérje. A zsír is, ha csak a fent írt volt a bevitel.

2016. aug. 15. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!