Nem változik a súlyom, mi lehet a baj?
178 magas 70kg-os férfi vagyok, a napi kalóriaszükségletem alapjáraton kb. 2700Kcal. Egy hete folyamatosan odafigyelve, egészségesen étkezem, a kalória mennyiséget napi 500-1000 kalóriával csökkentettem,
a fehérje bevitelem 100-140G / nap,
szénhidrátbevitel 200G alatt van,
a zsírbevitel 30-50g / nap
és az utóbbi hetekben heti 3 alkalommal sportolok is. Természetes hogy nem indult még be a zsírégetés / súlycsökkenés ennyi idő alatt ? (se a mérleg nem mutatott változást, sem pedig a tükör :/ ) Kb. heti 1 kg-mal kellene fogynom a fent leírt Kcal és tápanyag mennyisége szerint.
Tudom, hogy elméletileg a súly/magasság arány teljesen megfelelő, de sajnos az elmélet és a gyakorlat nem mindig tükrözi egymást, kicsit pocakos vagyok és a mellem is zsíros... Valami tanácsot tudtok adni ? Tudom hogy az 1 hét kevés, de ha valamit nem jól csinálok, akkor most változtassak rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!