Az intenzív edzések miatt nem változik a súlyom?
kb 1 éve semmilyen mozgás nem végeztem, 170 cm vagyok, 77 kg voltam, jelenleg 73 kg.
1 hónap alatt sikerült ezt leadni, úgy h csak az étkezésre figyeltem nem mozogtam.
Másfél hete minden nap intenzív 1 órás aerob edzést csinálok, erősítéssel kombinálva. Amióta mozgok 1 dkg-ot sem fogytam. Én úgy tudtam, hogy egyszerre fogyni és izmosodni nem lehet, szóval kizárt, hogy felszedtem volna izmot, de akkor meg mi miatt nem mennek le a kilók?
Ha eddig nem mozogtál, most pedig elkezdted intenzíven, akkor eleinte mehet egyszerre a kettő, ezt sok helyen olvastam már.
De a centit nézve ez kiderülhet...
De másfél hét nem is olyan nagy idő, lehet, hogy a tested pont most tart vissza egy kis vizet vagy valami. Csináld tovább, a mozgás biztos nem rossz ;)
Akkor lehet ez van a háttérben, mert az étkezésemen egyáltalán nem változtattam, ugyanannyit eszek, minőségben és mennyiségben is. Ma már 73,5 kg voltam.
A mozgást természetesen csinálom, és bízom benne, hogy hamarosan meg is lesz az eredménye.
A fogyás 80 %-ban az étrenden múlik és csak kb 20 % a mozgás részaránya.
A mozgás eredménye főleg centikben mutatkozik. (körméretek: derék, csípő, mellbő, kar, comb). Azzal mizu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!