Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az intenzív edzések miatt nem...

Az intenzív edzések miatt nem változik a súlyom?

Figyelt kérdés

kb 1 éve semmilyen mozgás nem végeztem, 170 cm vagyok, 77 kg voltam, jelenleg 73 kg.

1 hónap alatt sikerült ezt leadni, úgy h csak az étkezésre figyeltem nem mozogtam.

Másfél hete minden nap intenzív 1 órás aerob edzést csinálok, erősítéssel kombinálva. Amióta mozgok 1 dkg-ot sem fogytam. Én úgy tudtam, hogy egyszerre fogyni és izmosodni nem lehet, szóval kizárt, hogy felszedtem volna izmot, de akkor meg mi miatt nem mennek le a kilók?

2013. júl. 28. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem mozogtál, most pedig elkezdted intenzíven, akkor eleinte mehet egyszerre a kettő, ezt sok helyen olvastam már.

De a centit nézve ez kiderülhet...

De másfél hét nem is olyan nagy idő, lehet, hogy a tested pont most tart vissza egy kis vizet vagy valami. Csináld tovább, a mozgás biztos nem rossz ;)

2013. júl. 28. 23:32
 2/5 dieta ***** válasza:
Ezt nem jól tudtad. Ha nem változtatsz az étrendeden se minőségben se menyiségben ,vagyis nem növeled a napi kalória beviteled és intenzív izommunkát kezdesz folytatni fogyni fogsz .Az izomtömeg viszont növekedni mert az izom mindig a terhelésnek megfelelően fejlődik vagy épül le. Ha valamiért több hetet ágynyugalomban töltesz ehetsz akár menyit amikor először lábra állsz érzed nem akarnak elbírni a lábaid.Tehát a test súly a fizikai munkára fordított kalória és az elfogyasztott kalória különbségétől függ ,az izom tömeg pedig a fizikai terhelésel arányosan változik.
2013. júl. 28. 23:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor lehet ez van a háttérben, mert az étkezésemen egyáltalán nem változtattam, ugyanannyit eszek, minőségben és mennyiségben is. Ma már 73,5 kg voltam.

A mozgást természetesen csinálom, és bízom benne, hogy hamarosan meg is lesz az eredménye.

2013. júl. 29. 07:03
 4/5 anonim ***** válasza:

A fogyás 80 %-ban az étrenden múlik és csak kb 20 % a mozgás részaránya.

A mozgás eredménye főleg centikben mutatkozik. (körméretek: derék, csípő, mellbő, kar, comb). Azzal mizu?

2013. júl. 29. 08:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a centik sem változtak..... :) Nem tudom mi a baj....
2013. júl. 29. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!