Hány kalória van egy Chupa Chups nyalókában?
Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 20:47
1/10 crudy válasza:
Mérd meg, 100% ch, egy gramm ch 4 kalória.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom megmérni,most nincs de azért köszi
Valaki más esetleg??
2016. jún. 1. 21:01
5/10 anonim válasza:
Be ne írd a keresőbe, hogy "chupa chups calories", mert a végén még meg is találod...
6/10 A kérdező kommentje:
be írtam és valaki szerint 48 kalória,de szerintem kevés ez egy tömény cukros édességhez. Nem kértem senkit sem hogy mérje le,szóval menjetek máshova bunkózni. Gondoltam valaki tudja és megmondja. Idióta barmok
2016. jún. 1. 21:32
7/10 anonim válasza:
De komolyan, az ilyen kérdéseknek mi a rák értelme van? Google? Vagy elmész a boltba, leveszed a polcról és megnézed? A nyakamat rá, hogy rá van írva.
8/10 crudy válasza:
És mi kevés benne? Ne legyél már ostoba. Egy nyalóka pár gramm te meg kevesled a 48 kalóriát?
9/10 crudy válasza:
Tessék te szerencsétlen, google második találta. A gyártó hivatalos honlapja. Kb 10 másodpercembe került.
10/10 anonim válasza:
12 grammhoz kevés a 48 kalória?? Hát gratulálok, észkombájn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!