Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon kevés? Nem tudok...

Nagyon kevés? Nem tudok többet enni.

Figyelt kérdés

Amióta elkezdtem fogyózni és sportolni a kalóriaszámlálást is elkezdtem. Először normálisnak tartottam, de ma már egy kicsit zavaró és nem tudom mi a gond, ugyanis nem tudok többet enni egy nap csak 1000-1200 kalória között mikor hogy. Sokan azt mondják ez nagyon kevés, pláne, hogy naponta 30-45 perceket tornázok, edzek.

Mi lehet a gond. Tényleg nem tudok többet enni, mert nem vagyok éhes.?

Tanácsokat szeretnék kérni, hogy mit lehet ez ellen tenni vagy normális ez egyáltalán.?

26/N

2016. jún. 1. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Pszichésen nem tudsz többet enni max. Nyílván simán tudsz ennél többet is enni, különben nem híztál volna meg. Hány kiló, milyen magas vagy?
2016. jún. 1. 18:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagy elhízott 170 cm 72 kg, nem ezért kezdtem el a fogyókúrát. Akármit csinálok nem tudok többet enni, mert nem kívánom és ennél a kalória számnál megállok, nem leszek éhes.
2016. jún. 1. 18:23
 3/9 A kérdező kommentje:
*vagyok
2016. jún. 1. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Hát azért, én is 170 vagyok és 62 kg, le is akarok fogyni 57-58-ra, mert már egész vastag karjaim lettek (és nem az izomtól), a hasam is nagy, 72 kilósan én baromi dagadt lennék, úgyhogy most én is 1500 kcal-t eszek, szerintem te is nyugodtan tarthatod tovább a diétát, persze csak ha akarod, ha ducin is oké vagy magadnak, akkor felejtsd el a fogyókúrát, van aki 10 kg feleslegessel is nagyon szexi.
2016. jún. 1. 18:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Volt aki azt mondta, hogy nem is kellene fogyókúráznom, mert inkább izmos vagyok. Egy óra múlva megyek edzeni, majd megkérdezem az edzőbácsim, hogy mi miatt lehet, hogy csak ennyit eszek. (Szerinte a fogyókúra lassan már felesleges, mert alakom az egyre szebb, de valahogy nem így érzem.) A stressztől is lehet a kevés evés, ugye?
2016. jún. 1. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Miket eszel, hogy nem tudsz? Térfogatos, kalóriaszegény, laktató cuccokból nem mindenki tud sokat enni, de van, akit a ketogén diéta laktat úgy, hogy kizárólag koplalni tud. Simán lehet pszichés oka is.

De az éhségnek ehhez nincs olyan sok köze. Nem kell éhség az evéshez, étvágy sem kell. Van, hogy nem tudunk enni, én is ismerem, de kötelességszerűen is lehet enni. Sok ember SOHA nem éhes s van, akinek étvágya sincs, enni azért tud.

2016. jún. 1. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, a stressztől nagyon sokan nem tudnak rendesen enni. Mások pedig zabálnak tőle vagy az étrendjük borul fel...
2016. jún. 1. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű, ne az adagon, hanem a minőségen változtass. Kicsivel több szénhidrát és zsír, sovány hús helyett, néha egy kis marhahús, zöldség helyett, rizs, sajnos pikkpakk meglesz az a plusz pár száz kcal
2016. jún. 1. 23:44
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Tegnap este megkérdeztem edzőbácsimtól😄😄. Ő is azt mondta, hogy a stressz miatt lehet az, hogy kevesebbet eszem. Mivel nem rossz a közérzetem, ezért szerinte semmi gond nincs. Azt mondta még, hogy esetleg hétvégén vendégségben egyek amennyi jól esik, mert így vissza tud állni a rendszer, esetleg ahogy ti is írtátok több szénhidrátot egyek, mert emiatt is lehet kisebb az étvágyom.

Köszönöm szépen a válaszokat. 😊😊

2016. jún. 2. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!