Mikor fog látszódni?
Figyelt kérdés
Pont ma 1 hete, hogy fogyózom már le is ment pár kiló, de csak a combomon látszódik egy minimális változás a hasam még mindig nagy.... Tudom még ne várják csodát, de már nem birom... Mikor lesz eredmény? Minden nap edzek hasra és combra is és Elmegyek kocogni de azt sem nagyon szoktam bírni....2016. máj. 16. 18:54
1/7 anonim válasza:
Továbbra is folytasd szépen az edzéstervet és akkor a teherbírásod is nőni fog!;)
2/7 anonim válasza:
Egy hét után mit vársz? Én hónapokig semmi változást nem vettem észre, oké, nem is fogytam gyorsan, de az ember máshogy is látja önmagát, másoknak már rég feltűnt, amikor nekem még nem. A has sokunknál problémás rész, sokan onnan fogyunk legeslegutoljára. Ez van.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi 😊 igen tudom még semmit nem várhatok 1 hét után csak már várom, hogy miko leszek szép, vékony és elég nehéz....
2016. máj. 16. 19:12
4/7 gago77 válasza:
Hehe.. 1 hete.. Mi van megjott a jo ido?
5/7 anonim válasza:
Majd egy hónap után nézd meg mennyit fogytál. Látszódni fog, még ha úgy gondolod nem is. Ez azért van mert megszokja a szemed az adott állapotot. Normál esetben 5 kg egy hónap alatt.
Mi a végcélod? Hány kiló vagy, milyen magas?
6/7 A kérdező kommentje:
157 cm 64 kg 31% zsír
2016. jún. 9. 19:32
7/7 anonim válasza:
Max egy 10est ha ledobsz az untig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!