Rajtatok hány kg után kezdett el látszódni a fogyás?
Figyelt kérdés
Kb 15 kg-ot szeretnék fogyni. A mérleg szerint már 2,5 le is ment, de látszani semmi nem látszik rajtam. Max annyi, hogy a melltartóm már nagy rám :(2016. febr. 24. 13:33
1/6 anonim válasza:
Te fogod a legutoljára meglátni, ha egyáltalán meglátod, mivel naponta magaddal vagy, így idomul folyamatosan az énképed a tükörképedhez.
2/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem lévővel.
Például én is fogytam négy kilót, de semmit nem látok magamon. Mások pedig el vannak alélva, attól ahogy kinézek.
Nem fogod észrevenni. Esetleg tíz kiló után. De ha méred magad, a derekad, csípőd, ott látszania kell. Én is csak onnan tudtam tájékozódni.
3/6 anonim válasza:
2.5 kiló semmi. Szerintem 8-10 az ami már látszik.
4/6 anonim válasza:
Nekem 3 kiló már látszik és a ruháimon is érzem.
5/6 anonim válasza:
10 után tűnt fel...? Másoknak hamarabb.
De 20 után sem látok különösebb változást a hasamon... Csak egy egész kicsit. Ez meg is felel a valóságnak.
A melltartóim pont ugyanolyan jók, mivel a mellbőségem semmit nem változott...
A fejem fogyott le leghamarabb, de azt egyszerűen nem vettem észre, amíg meg nem láttam egy régi fotót... Drasztikus volt a változás :)
6/6 anonim válasza:
Mások 4-5 kiló után vették észre,én sokszor még most is bizonytalan vagyok benne ,hogy fogytam e egyáltalán :D Ahol a legtöbb háj van,onnan megy le legkésőbb ,az a tapasztalatom sajnos :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!